Γιάννης Στάνκογλου: Έδωσε το spoiler για το «Αυτή η νύχτα μένει» – «Ο δήμαρχος θα πιαστεί στα χέρια με τον Στρατή»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Στάνκογλου: Έδωσε το spoiler για το «Αυτή η νύχτα μένει» – «Ο δήμαρχος θα πιαστεί στα χέρια με τον Στρατή»

Γιάννης Στάνκογλου: Έδωσε το spoiler για το «Αυτή η νύχτα μένει» – «Ο δήμαρχος θα πιαστεί στα χέρια με τον Στρατή»

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Στάνκογλου!

Ο δήμαρχος Χρήστος Αναγνώστου, στο «Αυτή η νύχτα μένει», μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τη νέα σειρά του Alpha και έδωσε spoiler για τη συνέχεια!

«Μεγάλωσα στον Περισσό οπότε τα έχω ζήσει όλα αυτά. Βέβαια έχω πάει σε σκυλάδικο. Είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε. Υπήρχε μια σκληρότητα αλλά υπήρχε και ρομαντισμός, αυτό θυμάμαι εγώ. Θυμάμαι να έχω ερωτευτεί μια τραγουδίστρια στα 16 μου, να της μιλάω στο διάλειμμα και να μου λέει “αγόρι μου είσαι μικρός, στην ηλικία της κόρης μου”», αποκάλυψε αρχικά και συνέχισε για το «Αυτή η νύχτα μένει»:

«Το σενάριο και οι συνεργάτες με έκαναν να πω το “ναι”. Με τον Βασίλη Μπισμπίκη δουλεύουμε πρώτη φορά αλλά είμαστε χρόνια φίλοι. Έχουμε πολύ παραπλήσια προσέγγιση στην τέχνη της υποκριτικής. Στο καστ είναι ένας κι ένας».

Ο δήμαρχος, μετά τον θάνατο της γυναίκας του διαβάζει το ημερολόγιό της και ανακαλύπτει ότι ήταν πολλά χρόνια ερωτευμένη με τον Στρατή.

«Δύσκολο πράγμα να κουβαλήσει κάποιος κάτι τέτοιο. Μιλάμε για έναν κρυφό έρωτα 20-25 χρόνια που δεν εκδηλώθηκε ποτέ. Υπάρχει τεράστιο σασπένς στη συνέχεια και όχι μόνο στην κόντρα δημάρχου και μαγαζάτορα, είναι και η πορεία που θα ακολουθήσουν οι δύο κόρες μου, κάποιοι χαρακτήρες μέσα από το μαγαζί.

Κάποια στιγμή θα μάθουμε γιατί η Μαρίνα παντρεύτηκε εμένα. Ο δήμαρχος δεν είχε υποψιαστεί τίποτα. Άρχισε να υποψιάζεται κάτι έξι μήνες πριν. Θα έρθουν σε πολύ απευθείας σύγκρουση και μάλιστα αρκετά άμεσα. Θα πιαστούν στα χέρια», δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Για τη σκηνή που έγινε viral με τον Βασίλη Μπισμπίκη να λέει ότι «όταν μια γυναίκα λέει όχι, είναι όχι», απάντησε: «Προυπήρχε και ο θόρυβος αυτός έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν. Γι αυτόν τον λόγο, οτιδήποτε προβάλλεται στην τηλεόραση πρέπει να έχει και κάτι να πει».

«Ο χώρος του θεάτρου δεν είναι εύκολος. Έχω βρεθεί σε φάσεις και προς εμένα να υπάρχει προσβλητικός τρόπος συμπεριφοράς και σε άλλους. Συνήθως τοποθετούμαι είτε για εμένα είτε σε αυτό που βλέπω. Όταν ξεπερνιούνται τα όρια πρέπει να πάρεις θέση. Εγώ τη δουλειά μου την κάνω για να περνάω καλά. Δενμπορώ να βλέπω ανθρώπους να κάνουν δύσκολη τη ζωή των άλλων. Μπορεί να φύγω και από δουλειά αν κάτι ξεπεράσει τα όρια. Το έχω κάνει κιόλας, για κακή συμπεριφορά συναδέλφου. Δεν ήταν σεξουαλικό. Ήταν μια στάση που πρόσβαλε κι εμένα και τους συναδέλφους μου. Δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση».

Για τον Γιώργο Κιμούλη: «Μίλησα στις αρχές μαζί του. Είναι κάτι το οποίο δεν είναι ίδιο με όλα τα άλλα. Είναι ένας άνθρωπος που πάνω στη δουλειά θέλει να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα και μαχόταν γι αυτό. Ίσως μερικές φορές ξεπερνώντας τα όρια».

Για τη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή: «Την έχω γνωρίσει τη Δέσποινα, είχαμε κάνει κι εκπομπή μαζί. Είναι πολύ καλά και τους χαίρομαι, αλλά να τους αφήσουμε να το ζήσουν».

«Πιστεύω στη δεύτερη ευκαιρία για όλα τα πράγματα», ξεκαθάρισε.