Γιάννης Στάνκογλου: «Υπήρξαν δουλειές στην πορεία μου που δεν μου έδωσαν σιγουριά»
Νέα

Γιάννης Στάνκογλου: «Υπήρξαν δουλειές στην πορεία μου που δεν μου έδωσαν σιγουριά»

Γιάννης Στάνκογλου: «Υπήρξαν δουλειές στην πορεία μου που δεν μου έδωσαν σιγουριά»

Οι συνεργασίες, η σκηνοθεσία και τα παιδιά του

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη, μετά από πολλά εμπόδια, βρέθηκε ο Γιάννης Στάνγκογλου, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του,τα παιδιά του και το θέατρο.

«Η επιτυχία ξεκινάει στην επικοινωνία με τον συνεργάτη σου, στις πρόβες, κατά πόσο ταιριάζουν τα “χνώτα” σας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Σχετικά με το πότε ένιωσε να «πατάει στα πόδια του» αποκάλυψε ότι η τρίτη δουλειά του στο θέατρο, η παράσταση «Επίγονοι», τον έκανε να νιώσει σιγουριά και αυτό οφειλόταν σε ένα μεγάλο ποσοστό και στον σκηνοθέτη, Θεόδωρο Τερζόπουλο.

«Υπήρξαν δουλειές στην πορεία που δεν μου έδωσαν αυτή τη σιγουριά», είπε χαρακτηριστικά. «Είναι πολύ σημαντικός ο σκηνοθέτης, και οι συνεργάτες και η δουλειά», πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως ο ηθοποιός πρέπει να κρατά κάποιες ανασφάλειες και ευαισθησίες του.

Ο Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση “Killer Joe”, στο θέατρο «Εμπορικόν», μια μαύρη κωμωδία που πραγματεύεται την ενδοοικογενειακή βία, την πατριαρχία και τη φτώχεια, με ανατροπές και ίντριγκες.

Με αφορμή, τις συμμετοχές του στην ταινία «Άγιος Παϊσιος» και «Ο άνθρωπος του Θεού» μίλησε για τη σχέση του με την πίστη και δήλωσε πως ξεκινάει πρωτα από τον εαυτό του.

«Πιστευω στον εαυτό μου και προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερος. Πιστεύω πάρα πολύ στους ανθρώπους που έχουν την ενέργεια, μέσω της αγάπης να κάνουν καλά τα πράγματα και όχι, απαραίτητα, σωστά», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, δήλωσε ότι απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του είναι τα δύο του παιδιά, και αποτελούν το μέρος όπου ηρεμεί.