Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η σχέση με την κόρη του, το ενδεχόμενο να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή και η Κατερίνα Γερονικολού
Νέα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η σχέση με την κόρη του, το ενδεχόμενο να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή και η Κατερίνα Γερονικολού

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η σχέση με την κόρη του, το ενδεχόμενο να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή και η Κατερίνα Γερονικολού

Στο καναπέ της Σίσσυς Χρηστίδου ο ηθοποιός

Το… καλάμι του και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος τη φετινή σεζόν, εκτός από την υποκριτική ασχολείται και με την παρουσίαση, με την εκπομπή του Fishy.

Η ηθοποιός, όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου, ήταν ο πρώτος και ο τελευταίος ηθοποιός που έχει φιλήσει για τις ανάγκες γυρίσματος και μάλοστα, η παρουσιάστρια εξιστόρησε πώς είχε συμβεί και το άγχος που είχε.

«Το άγχος μου είναι μην αισθάνεται άσχημα η παρτενέρ μου. Δεν θέλω να νιώσω ότι νιώθει άβολα γι αυτό και ζητάω να βγαίνουν όλοι εκτός και να μένουν μόνο οι απολύτως απαραίτητοι», είπε χαρακτηριστικά και μίλησε για την κόρη του:

«Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, δεν μου βγαίνει. Δεν τη βλέπω και καθημερινά, δύο μέρες στις 15 που τη βλέπω δυσκολεύομαι να είμαι αυστηρός. Προσπαθώ όμως να κρατάω έναν κοινό κώδικα με τη Βάσω. Θα ήθελα να τη βλέπω περισσότερο αλλά είναι έτσι η δουλεια… Προσπαθώ να τη βλέπω και ενδιάμεσα κάποιες ώρες. Δεν με είχα ονειρευτεί ποτέ πατέρα, δεν το προγραμματίζεις αυτό, έρχεται από μόνο του. Από τότε που έγινα πατέρας έχω γίνει πιο ευαίσθητος, βλέπω τα πράγματα με προτεραιότητα το παιδί», τόνισε ενώ σε ερώτηση για το πώς σκέφτεται τον εαυτό του όταν θα ακούσει για πρώτη φορά την κόρη του να του μιλάει για κάποιο αγόρι:

«Είναι ακόμα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Δεν το κάνω ακόμα εικόνα, αλλά θα γίνει».

Σε ερώτηση για το αν θα έκανε πρωινή εκπομπή: «Δεν θα το έκανα. Το ζωντανό είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα, θέλει άντερα για να το κάνεις. Δεν θα μπορούσα. Μου αρέσει η εκπομπή που κάνω τώρα γιατί τη δημιουργώ εγώ. Σε ένα πρωινό είσαι πιο πολύ εκτελεστικό όργανο από ότι δημιουργικό».

Όσο για το γεγονός ότι στην τελευταία του εκπομπή θα έχει καλεσμένη στο Fishy τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού: «Ήταν πολύ παράξενο, εγώ που δεν είμαι δημοσιογράφος, να παίρνω συνέντευξη από την κοπέλα μου. Ήταν κουλαμάρα. Ρώτησα και πράγματα που την έφεραν σε δύσκολη θέση. Τι άντρα γουστάρει και τέτοια. Δεν νιώθω τη φθορά που δουλεύουμε μαζί. Από τη στιγμή που δεν δημιουργήθηκε ένταση στην καραντίνα δεν θα δημιουργηθεί στη δουλειά».