Γιατί αδιαφορεί για σένα; Η απάντηση στο ζώδιό του!
ΖΩΔΙΑ

Γιατί αδιαφορεί για σένα; Η απάντηση στο ζώδιό του!

Γιατί αδιαφορεί για σένα; Η απάντηση στο ζώδιό του!

Γιατί αδιαφορεί για σένα; Πώς πρέπει να χειριστείς αυτή τη συμπεριφορά ανάλογα με το ζώδιό του;

ΚΡΙΟΣ

Ο ενθουσιώδης Κριός είναι γεγονός ότι στα πρώτα στάδια της γνωριμίας, της φιλίας ή της σχέσης μπορεί να μην σε άφηνε σε χλωρό κλαρί και να ήσασταν διαρκώς μαζί μέχρι να σε μάθει… Ο ενθουσιασμός όμως του Κριού διατηρείται λίγο και όταν ξεκινά να αδιαφορεί, σημαίνει ότι σταδιακά του έχει χαθεί το ενδιαφέρον, σε έχει «δεδομένο» και θέλει χώρο και χρόνο για τον εαυτό του! Μην ξεχνάς ότι είναι ο «κατακτητής» του ζωδιακού και όταν νιώσει ότι κάτι το έχει κατακτήσει, βαριέται… Ιδανικός τρόπος για να τον «τσιγκλίσεις» είναι να χάσει τα ίχνη σου για να καταλάβει ότι δεν είσαι το «σιγουράκι» του!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν είναι από τους ανθρώπους που θα χρησιμοποιήσει την τεχνική της αδιαφορίας για να επιτύχει τους σκοπούς του, δεν είναι όμως και στην συμπεριφορά του να είναι μία κρύο και μία ζέστη. Αν λοιπόν παρατηρείς ότι ο Ταύρος αδιαφορεί για σένα συμβαίνουν τα παρακάτω τινά: Είτε έχει απογοητευτεί με κάτι μαζί σου και του έχεις κλονίσει την εμπιστοσύνη ή αισθάνεται καχύποπτος και επιφυλακτικός να ανοιχτεί, είτε περνάει κάποιο προσωπικό πρόβλημα, το οποίο δεν είναι σε θέση να μοιραστεί μαζί σου! Στην περίπτωση του Ταύρου, αν πραγματικά σε νοιάζει σαν άνθρωπος και θέλεις η σχέση σας να διατηρηθεί, θα πρέπει να δείξεις την ζεστασιά και το ενδιαφέρον σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι ο παιχνιδιάρης του ζωδιακού και η τεχνική της αδιαφορίας ή αλλιώς του «φτυσίματος» είναι μέρος της συμπεριφοράς και του παιχνιδιού, ιδιαίτερα στον τομέα του έρωτα! Αν λοιπόν ο Δίδυμος αδιαφορεί πράγματι για σένα, αυτό συμβαίνει για τους εξής δύο λόγους: είτε θέλει να παίξει για να αναζωπυρώσει την μεταξύ σας σπίθα, είτε θέλει να σε «τεστάρει» για το πώς θα αντιδράσεις με την αδιαφορία του! Το σίγουρο είναι ότι εσύ από την πλευρά σου αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να θυμώσεις μαζί του, να γκρινιάξεις ή να ζητήσεις τα «ρέστα» εκεί πραγματικά θα τον κάνεις να σου βγει και από πάνω!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Καρκινάκι δεν χρησιμοποιεί τακτικές στην συμπεριφορά του για να κερδίσει το ενδιαφέρον σου, επομένως αν αδιαφορεί για σένα, σημαίνει ότι πραγματικά αυτό αισθάνεται εκείνη την στιγμή ότι θέλει να κάνει και δεν το κάνει εσκεμμένα προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς του! Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που μπορεί να αδιαφορήσει ένας Καρκίνος; Είτε τον πλήγωσες και δεν μπορεί να στο συγχωρέσει, είτε ο ίδιος συναισθηματικά δεν είναι σε καλή διάθεση και έχει την ανάγκη να απομονωθεί, είτε πολύ απλά η μεταξύ σας σχέση δεν αγγίζει μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή του , με λίγα λόγια δεν έχει συναισθήματα, για αυτό και προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας, δεν είναι από τα άτομα που θα αδιαφορήσει για την οικογένεια ή τους φίλους, εκτός και αν κρατάει κακία ή παράπονα για κάτι που έχει συμβεί. Στον έρωτα όμως, πολύ συχνά χρησιμοποιεί την τεχνική μία κρύο και μία ζέστη, γιατί η βαθύτερη του ικανοποίηση είναι να τον επιβεβαιώσεις, να τρέξεις από πίσω του, να τον κάνεις να νιώσει ακόμα περισσότερο σημαντικός και σπουδαίος για την ζωή σου! Στον έρωτα λοιπόν, αν αδιαφορεί για σένα, σημαίνει ότι δεν έχει εισπράξει την ανταπόκριση που ήθελε και δεν έχει πάρει την επιβεβαίωσή του και ναι … θέλει το «κανάκεμά» του! Σε όλες τις μορφές σχέσεων, ο Λέοντας θα αδιαφορήσει όταν νιώσει ότι δεν τον «τιμάς» με τον τρόπο που θα έπρεπε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ο Παρθένος αδιαφορεί για σένα, για την σχέση ή για την φιλία σας, σημαίνει ότι κάτι πάει στραβά, ότι κάτι δεν του αρέσει ή δεν καλύπτει τα όρια και τα πρέπει της λογικής του! Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι Παρθένοι είναι οι υπεραναλυτικοί του ζωδιακού, είναι οι άνθρωποι που θα σκεφτούν ένα ζήτημα κάτω από ένα σύνθετο πλέγμα, έτσι λοιπόν μέσα στην υπερανάλυσή του, μπορεί να υπάρχουν πτυχές, που δεν τον καλύπτουν, ή τον κάνουν να αισθάνεται μπλοκαρισμένος! Συχνά λοιπόν αδιαφορεί όταν θεωρεί ότι αυτό πρέπει να κάνει! Συχνά μπορεί να αδιαφορήσει και για να σε «τεστάρει» αν πράγματι εννοείς αυτά που του έχεις πει!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός από την φύση του είναι ένας δίκαιος άνθρωπος που θέλει να διατηρεί τις ισορροπίες και να τα έχει καλά με όλους, δεν του αρέσει να «κακοκαρδίζει» ούτε να φέρεται άσχημα. Στα αισθηματικά του, θα «αδιαφορήσει» όταν έχει βρει ήδη αντικαταστάτη και παίζει σε «διπλό ταμπλό» και η αδιαφορία του σε αυτή την περίπτωση είναι επειδή δεν βρίσκει το θάρρος να ξεκαθαρίσει την κατάσταση αλλά επιθυμεί να σε έχει σε «αναμονή» προκειμένου να μην κλείσει την πόρτα! Η αδιαφορία όμως είναι και η τακτική που θα χρησιμοποιήσει συχνά ο Ζυγός, όταν έχει την φωλιά του λερωμένη και θέλει να αποφύγει έναν καβγά…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι που μπορεί ένας Σκορπιός να αδιαφορεί, εξάλλου ο ψυχισμός του και η συμπεριφορά του είναι πάντα ένα μυστήριο ανεξιχνίαστο! Ο πιο απλός λόγος είναι ότι θέλει να κρατήσει απόσταση, ότι επιλέγει να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Δεν είναι όμως πάντα η αδιαφορία του για αυτό το λόγο… Στον έρωτα θα αδιαφορήσει συχνά, είτε για να «τεστάρει», είτε για να σε τιμωρήσει, είτε για να ανάψει την σπίθα του πάθους, μπορεί όμως και να αδιαφορήσει γιατί δεν θέλει να ανακαλύψεις κάτι που προσπαθεί ο ίδιος να σου κρύψει! Όπως καταλαβαίνεις, οι λόγοι που αδιαφορεί ένας Σκορπιός είναι πολυπαραγοντικοί και είναι βέβαιο ότι ο ίδιος θα φροντίσει να παραμείνουν και ένα «μυστήριο» που δεν θα ανακαλύψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην περίπτωση του Τοξότη τα πράγματα είναι πολύ απλά … Αδιαφορεί για σένα; Δεν κρύβεται τίποτα απολύτως από πίσω, αυτό αισθάνεται, αυτό κάνει … Ο Τοξότης θέλει τον χώρο του, την ελευθερία του, την αυτονομία του και συνήθως όταν κρατά κάποιες αποστάσεις και εκδηλώνει αδιαφορία, σημαίνει ότι μπορεί να «χόρτασε» ή αλλιώς να «μπούκωσε» από την πολύ κολλητή επαφή! Ιδιαίτερα στα ερωτικά του είναι ξεκάθαρο ότι ένας Τοξότης αρχίζει να αδιαφορεί όταν αισθάνεται ότι έχει περιοριστεί η ελευθερία του! Στις φιλίες του μπορεί να αδιαφορήσει από επιπολαιότητα, ή επειδή έχει ξεκινήσει να κάνει παρέα και με νέα άτομα! Αυτό που σίγουρα πρέπει να αποφύγεις, είναι να γκρινιάξεις στον Τοξότη για την αδιαφορία του, προτίμησε να ακολουθήσεις την ίδια τακτική με αυτόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι από τους ανθρώπους που αποφεύγει τα παιχνίδια στην συμπεριφορά, επομένως η αδιαφορία για αυτόν δεν είναι μία τακτική για να «παίξει» μαζί σου! Πιθανότατα να είναι μία τακτική, για να πετύχει τους σκοπούς του ή αλλιώς για να καταφέρει να σε χειριστεί και να έχει τον πλήρη έλεγχο! Ο Αιγόκερως όμως θα αδιαφορήσει και όταν θέλει να ξεφύγει από μία δύσκολη θέση και συνήθως η δύσκολη θέση για αυτόν είναι όταν πρέπει να αντιμετωπίσει ένα ζήτημα που συνδέεται με συναίσθημα! Συχνά ο Αιγόκερως θα αδιαφορήσει προκειμένου να τιμωρήσει ή για να ξεφύγει από την δύσκολη θέση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν ένας Υδροχόος αδιαφορεί, σημαίνει ξεκάθαρα ότι θέλει τον χώρο του, θέλει να νιώσει για λίγο ελεύθερος… Μην μπαίνεις σε σύνθετες σκέψεις για να αναλύσεις την συμπεριφορά του ψάχνοντας τα «γιατί» και τα «πως» γιατί για τον Υδροχόο δεν υπάρχουν οι λεπτομέρειες που εσύ αναλογίζεσαι, αλλά αντιλαμβάνεται τα πράγματα, την ζωή και τις σχέσεις κάτω από ένα πιο ευρύ πρίσμα! Συχνά ωστόσο ένας Υδροχόος θα αδιαφορήσει όταν φοβάται να αναμετρηθεί με τα συναισθήματα, το πολύ συναίσθημα τον πνίγει, το φοβάται και νιώθει ότι πιέζεται όταν το βιώνει! Εξάλλου αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που ποτέ δεν θα ανακαλύψεις στο 100% τι αισθάνεται για σένα, γιατί και ο ίδιος φροντίζει να απομονώνει τα συναισθήματά του! Ιδιαίτερα ένας Υδροχόος που είναι κουρασμένος συναισθηματικά, συχνά βάζει αποστάσεις, δίνοντάς σου την εντύπωση ότι αδιαφορεί!

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς κρατά αποστάσεις και αδιαφορεί, όταν θέλει να ξεγλιστρήσει από τα δύσκολα και όχι όταν όλα στην σχέση σας λειτουργούν ισορροπημένα και αρμονικά! Για παράδειγμα μπορεί να τσακωθήκατε, μπορεί να τον πίεσες να πάρει αποφάσεις για τις οποίες δεν είναι έτοιμος, πιθανότατα να τον ζόρισες για κάτι που θέλεις πολύ ενώ ο ίδιος δεν το επιθυμεί … Αυτοί είναι λόγοι για τους οποίους ένας Ιχθύς θα ξεφύγει μέσω της αδιαφορίας. Συχνά όμως θα δείχνει ότι αδιαφορεί, προκειμένου να κρατήσει κάποιες αποστάσεις για να καλύψει και κάποιες «λαδιές» του δηλαδή κάποια ψέματά του! Τις περισσότερες φορές το Ψάρι ωστόσο, απλά θέλει να αποφύγει την αντιπαράθεση, τα κατηγορώ, είτε και να του εκφράσει ευθέως τις απόψεις του, οι οποίες πιθανότατα είναι αντίθετες από τις δικές σου.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr