Ελλάδα

Γιώργος Αμούτζας: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο τίτλος “ο γιος του Δελλή”»

Γιώργος Αμούτζας: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο τίτλος “ο γιος του Δελλή”»

Ο ηθοποιός διανύει τη δική του πορεία

Γιος του γνωστού ηθοποιού, Σταύρου Δελλή, είναι ο Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος την περασμένη σεζόν πρωταγωνίστησε στην κορυφαία σειρά του Alpha, «Σασμός».

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Real Life και στην Νίκη Κώτσου και μίλησε για την επιθυμία του να χαράξει τον δικό του δρόμο, χωρίς να στηρίζεται στον πατέρα του.

Για τη χρονιά που πέρασε, δήλωσε: «Κέρδισα πολλά. Σε μεγάλο βαθμό μου προκάλεσε και δυσκολίες αλλά ισορροπήσαμε. Κατάφερα να χαράξω τη δική μου πορεία κι ήδη έχω κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες. Το μεγάλο ζητούμενο για εμένα είναι αυτό. Να χαράξω τη δική μου πορεία ως Γιώργος Αμούτζας. Δεν με ενδιέφερε καθόλου ο τίτλος «ο γιος του Δελλή». Θα ήταν κάτι ανούσιο για εμένα.

Αν είναι ένας άνθρωπος να κάνει κάτι σε ένα χώρο, να το κάνει με την αξία του, να περπατήσει το δύσκολο μονοπάτι κι από εκεί και πέρα να αποδειχθεί μέσα στο χρόνο αν τελικά αξίζει ή όχι. Σίγουρα ο πατέρας μου ήταν πάντα δίπλα μου για να με προστατέψει και να με συμβουλεύσει για τα σωστά «ναι» και τα σωστά «όχι». Ήταν δίπλα μου για να μου ασκήσει πολύ αυστηρή κριτική. Δεν χαϊδεύει αυτιά. Αν βρισκόμουν μπροστά σε έναν ορθάνοιχτο δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα νομίζω ότι δεν θα είχα διάρκεια στο χώρο. Θα τελείωνε αμέσως αυτή η καριέρα».

Exit mobile version