Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν υπάρχει κάτι που θα με έκανε να ξαναπώ ναι στο Survivor»
Ελλάδα

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν υπάρχει κάτι που θα με έκανε να ξαναπώ ναι στο Survivor»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν υπάρχει κάτι που θα με έκανε να ξαναπώ ναι στο Survivor»

Ποιος είναι ο λόγος που αρνείται τις προτάσεις για το reality επιβίωσης;

Την αγάπη του στην υποκριτική δείχνει τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες «εισέβαλε» στη σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς».

Την ίδια ωρα που στον Άγιο Δομίνικο πραγματοποιείται το Survivor All Star, ο πραγματικός σταρ του reality επιβίωσης, ο πιο αγαπητός παίκτης, όλων των κύκλων, βρίσκεται στην Ελλάδα και ακολουθεί τα βήματα του ηθοποιού.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε για ακόμα μια φορά ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στο Survivor, τουλάχιστον ως παίκτης και αυτό δεν έχει να κάνει με το οικονομκό.

«Ασχολήθηκα ως παίκτης το 2017. Έπειτα, το 2019, κάναμε μια συζήτηση όπου μου προτάθηκε να συμμετάσχω ως παρουσιαστής, αλλά δεν ήταν κάτι που προχώρησε, γιατί τότε δεν ήταν εφικτό. Έκτοτε κάθε χρόνο μού προτείνεται να συμμετάσχω ως παίκτης αλλά εμένα το ’17 αποτέλεσε τη μόνη και την τελευταία συμμετοχή μου», δήλωσε στο περιοδικό «Τηλέραμα» και την Αθηνά Ζαχαράκη και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει κάτι που θα με έκανε να ξαναπώ ναι. Και εδώ να διευκρινίσω πως το όχι μου δεν έχει να κάνει με κάποια διαφωνία στο οικονομικό, όπως κατά καιρούς λέγεται. Ίσα ίσα, οι προτάσεις της παραγωγής ήταν πολύ τιμητικές.

Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμμετάσχω ξανά στο παιχνίδι. Άλλωστε κάθε χρονιά που περνάει γίνεται όλο και πιο reality και εγώ δεν βρίσκω πουθενά τον εαυτό μου σε αυτό. Για μένα λοιπόν ο κύκλος έκλεισε οριστικά το ’17».