Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρόταση για την παρουσίαση του Survivor και το σοκαριστικό περιστατικό με την κακοποίηση παιδιού 2,5 ετών
Νέα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρόταση για την παρουσίαση του Survivor και το σοκαριστικό περιστατικό με την κακοποίηση παιδιού 2,5 ετών

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρόταση για την παρουσίαση του Survivor και το σοκαριστικό περιστατικό με την κακοποίηση παιδιού 2,5 ετών

Τι είπε για την προσωπική του ζωή;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν περάσει από το Suvivor και από τους πιο αγαπητούς στο τηλεοπτικό κοινό.

Φέτος δεν βλέπει φανατικά το reality επιβίωσης, ωστόσο βρέθηκε πολύ κοντά στο να είναι ο παρουσιαστής του.

«Δεν το βλέπω πολύ όχι, το ξεκίνησα λίγο γιατί είχαμε κάνει συζητήσεις για να το παρουσιάσω. Είναι μια χρονιά διαφορετική. Είδα ότι υπάρχει διαφοροποίηση στην ψηφοφορία αλλά και το ότι προστίθενται παίκτες χαλάει και την άγνοια των παικτών κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Είχαμε κάνει συζητήσεις τηλεφωνικές, δεν προχώρησε. Ήταν ένα μήνα πριν ξεκινήσει, είχαμε πει κάποιες λεπτομέρειες αλλά δεν προχώρησε. Ο Γιώργος Λιανός κούμπωσε στο φετινό Survivor. Του αξίζει ένα μπράβο και του ταιριάζει», δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The2NightShow.

Για το αν είναι το πιο δύσκολο που έχει γίνει ποτέ: «Μου στέλνουν πολλά μηνύματα στα social media, δεν πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο. Οι παίκτες ενημερώνονται από τις προσθήκες για το τι γίνεται. Το ψάρεμα είναι πολύ σημαντικό και η τοποθεσία που μπορεί να σου δώσει ψάρια. Στη δική μας περιοχή είχε κύμα. Είμαι βέβαιος ότι βιώνουν δυσκολίες τα παιδιά και να είναι υγιείς».

https://streamable.com/asyol5

«Μου έδωσε την ευκαιρία για προτάσεις η αναγνωρισιμότητα. Μπήκα στην ηθοποιία με πολύ σεβασμό και το Τατουάζ που ήταν ήδη ένα επιτυχημένο σίριαλ», είπε για το βήμα του στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πρόεδρος στο «Σωματείο Φύλακας Άγγελος» για την προστασία των παιδιών.

«Δημιουργήθηκε για τον ρεαλισμό όσων βιώνουμε. Το πρόβλημα της κακοποίησης υπήρχε και θα υπάρχει δυστυχώς παντού. Δεν αφορά μόνο στον χώρο του θεάτρου ή της τηλεόρασης. Είναι παντού γύρω μας και καμουφλάρετε. Έχουν μια εξουσία κάποιοι και κάνουν κατάχρηση της θέσης ισχύος που έχουν. Ο “Φύλακας” αφορά στα παιδιά», δήλωσε και μίλησε για ένα περιστατικό που τον σόκαρε:

«Έχουμε εξετάσει περίπτωση πατέρα που ασκούσε σεξουαλική κακοποίηση στην 2,5 ετών κόρη του. Σαν πολίτης και ιδρυτικό μέλος έχω να πω ότι με τη συναναστροφή μου με τα παιδιά που έχουν κακοποιηθεί, σπάζει ο άνθρωπος. Μπορεί να αλλάξει το μέλλον του παιδιού μια τέτοια συνθήκη. Γίνεται παραγραφή του αδικήματος μετά από κάποια χρόνια. Δεν παραγράφεται ποτέ από όσους το έχουν υποστεί».

«Όταν φτάσει μια καταγγελία, πριν φτάσει μπορεί να την έχουμε γύρω μας. Καταγγέλλοντάς την, προστατεύουμε και τον άλλον που δεν μπορεί να το κάνει. Είναι πολύ σημαντική η ενημέρωση για να προστατευτούν όλοι σε όποια θέση κι αν βρίσκονται. Τα παιδιά είναι πολύ ευάλωτα. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε οι νόμοι να είναι πιο αυστηροί».

Για το αν πιστεύει ότι θα ξεπεραστεί το παρατσούκλι «Ντάνος»: «Προσωπικά δεν με πειράζει. Το είχα από μικρός. Εκ των πραγμάτων έχει συνδεθεί με το παιχνίδι. Αυτό που βιώσαμε το βιώσαμε στην αυθεντικότητά του. Προσωπικά έχω ζήσει τόσο έντονες στιγμές εκεί και η σύνδεσή μου με το παιχνίδι δεν με ενοχλεί καθόλου αλλά κάνω και άλλα πράγματα. Δεν έμεινα εκεί».

Για το αν θα πήγαινε σε ένα All Star Survivor: «Δεν ξέρω. Είναι σίγουρα κάτι πιο ενδιαφέρον, επειδή όμως έχω προχωρήσει και δεν είναι ότι θέλω να ξεχάσω, έχω κάνει πράγματα που ίσως να μην μου επιτρέπουν».

https://streamable.com/5nvbwe

Όσον αφορά στο κομμάτι της υποκριτικής: «Είναι πολύ επικίνδυνο το “μετά” από ένα ριάλιτι. Η δημοσιότητα είναι επικίνδυνη. Είναι πολύ σημαντικό όποιος έχει ευκαιρίες να προσέξει το αύριο και να μην ξεχάσει τις αξίες του».

«Συζητούσαμε μετά την ταινία του Μάρκου Σεφερλή για κάποια πράγματα. Ήρθε ο κορονοϊός, έχω επεκτείνει και τις παροχές στη θάλασσα σε όλο τον χρόνο, πράγμα που δεν μου επέτρεψε να προχωρήσω κάποιες προτάσεις. Την υποκριτική τη σέβομαι, την αγάπησα και μου άρεσε πολύ περισσότερο από την πρώτη στιγμή. Αν μου προταθεί κάτι θα το έκανα και θα φρόντιζα να το συνδυάσω».

Για τα ψέματα που έχουν ειπωθεί για τον ίδιο: «Για το ότι δεν πήγα στο Survivor εξαιτίας των χρημάτων είναι ψέματα. Δεν με απασχολεί το τι λέγεται για μένα από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν. Και πρώην παίκτες και άνθρωποι του χώρου. Δεν ξέρουν πραγματικά τι κάνω. Άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν και τοποθετούνται δεν με αφορά».

Για το αν έχει φίλους μέσα από το παιχνίδι: «Ο Γιώργος Χρανιώτης. Δεν έχω κακές σχέσεις, μιλάμε σε καλό κλίμα με τους περισσότερους, αλλά με τον Γιώργο είναι αλλιώς».

Για την προσωπική του ζωή: «Οι προσωπικές σχέσεις είναι δύσκολες από μόνες τους. Να μην τις κάνουμε πιο δύσκολες. Από θέμα σεβασμού προς το πρόσωπο της ζωής μου, ή επειδή με ενδιαφέρει να είμαι μαζί του, δεν αφορά κανέναν. Είμαι έτοιμος να κάνω οικογένεια αλλά θα δείξει».

https://streamable.com/gfmtph