Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος» – Η απάντηση του περσινού νικητή του Survivor
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος» – Η απάντηση του περσινού νικητή του Survivor

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος» – Η απάντηση του περσινού νικητή του Survivor

Τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο κορυφαίους Survivors;

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε μια επέμβαση στο διάφραγμα της μύτης του.

Ο νικητής του Survivor του ΣΚΑΪ και ο πιο αγαπητός παίκτης του reality επιβίωσης όλων των εποχών, είχε ένα μικρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας και χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Ο Ντάνος, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για αυτό: «Είχα ένα ατύχημα στη μύτη, κρίναμε ότι πρέπει να κάνουμε το διάφραγμα αυτή τη στιγμή γιατί τα γυρίσματα απαιτούν καταδύσεις. Ήταν μία ευκαιρία να κάνουμε και τα δύο ταυτόχρονα. Έχω πει ότι θα υποστηρίξω τα γυρίσματα χωρίς να ντουμπλαριζόμαστε. Ήταν χτύπημα στο κεφάλι και τη μύτη».

Αναφορικά με το Survivor All Star, τόνισε: «δεν έχω καμία ενημέρωση για το ραντεβού που λέτε. Οπωσδήποτε σέβομαι το Survivor γιατί με βοήθησε στη συνέχεια να κάνω κάποια πράγματα. Δεν είναι κρίμα να μιλάμε για τόσα πράγματα και να αναφερόμαστε μόνο στο Survivor;».

Σχετικά με τον Σάκη Κατσούλη και τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Ντάνο, ότι δεν χρειάζεται coach το Survivor, απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος. Έχει συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι αλλά προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Είναι ένας άγνωστος άνθρωπος και τον γνωρίζω επειδή συμμετείχε που είχε την ίδια ονομασία με αυτό που συμμετείχα κι εγώ».

Η εκπομπή «Super Κατερίνα», είχε σε ζωντανή σύνδεση τον Σάκη Κατσούλη από το νέο του μαγαζί στο Περιστέρι για να απαντήσει στις δηλώσειις του Ντάνου.

«Καθόλου δεν με έχουν ενοχλήσει οι δηλώσεις του. Πολύ καλά κάνει, συμφωνώ απόλυτα. Άλλο ο Ντάνος, άλλο ο Σάκης. Ο καθένας πιστεύει για τον εαυτό του αυτό που θέλει. Αν ο Αγγελόπουλος πιστεύει ότι είναι πιο πάνω από εμένα, με γεια του… με χαρά του!», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης.

«Τη γνώμη μου είπα, δεν είπα ότι δεν ξέρω ποιος είναι ο Αγγελόπουλος. Ούτε ότι δεν τον γνωρίζω, ούτε ότι δεν είναι κόουτς. Είπα ότι το παιχνίδι έχει ξαναπαιχτεί άλλες πέντε φορές και δεν χρειάζεται κανείς παίκτης κόουτς. Την αλήθεια μου είπα», πρόσθεσε.