Γιώργος Αγγελόπουλος: Πώς σχολιάζει την παραμονή του Τριαντάφυλλου στο Survivor;
Νέα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πώς σχολιάζει την παραμονή του Τριαντάφυλλου στο Survivor;

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πώς σχολιάζει την παραμονή του Τριαντάφυλλου στο Survivor;

Τι είπε για την πρόταση που του είχε γίνει για την παρουσίαση του Survivor All Star;

Στο αεροδρόμιο του Ελευθέριου Βενιζέλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» τον Γιώργο Αγγελόπουλο λίγο πριν από το ταξίδι του στη Μύκονο με αφορμή τη φιλανθρωπική του δράση για τον «Φύλακα Άγγελο». Ο πρώτος νικητής του Survivor στον ΣΚΑΪ (το 2017) μίλησε για την πρόταση που του είχε γίνει για την παρουσίαση του Survivor All Star, αλλά και

«Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνουμε στη Μύκονο και οι φορείς εκεί έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τον “Φύλακα Άγγελο” που είναι και ο σκοπός του ταξιδιού μου», είπε αρχικά ο Ντάνος και δήλωσε: «Συζητάμε κάτι πολύ ωραίο μιας και θα υπάρχει μια επανεκκίνηση από Σεπτέμβριο – Οκτώβριο».

Αναφερόμενος στις συζητήσεις που είχε κάνει για την παρουσίαση του Survivor All Star αποκάλυψε: «Όταν συζητήσαμε για το Survivor All Star, τον Οκτώβριο, δεν προχώρησε. Είναι κάτι πολύ υποθετικό το ενδεχόμενο παρουσίασης από τη μεριά μου. Δεν είναι η κάθε χρονιά ίδια. Μπορεί αν μου προτεθεί άλλη φορά να μην μπορώ να το κάνω».

Τέλος, στην ερώτηση αν βλέπει να είναι «στημένες» φέτος κάποιες σκηνές στο Survivor σχολίασε: είπε: «Στο δικό μας δεν μεταφέρονταν πληροφορίες απ’ έξω γιατί υπήρχε το στοιχείο του εγκλεισμού».

https://streamable.com/41nfci

Ο Ντάνος, όμως, μίλησε και στο Mykonos Live TV και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και αποκάλυψε: «Δεν θα έμπαινε για guest στο φετινό Survivor. Το έχω αλλιώς στο μυαλό μου. Από τη στιγμή που όσοι έχουν μείνει είναι μέσα με ψηφοφορία, ο κόσμος στηρίζει τον Τριαντάφυλλο και όποιον είναι μέσα».

https://streamable.com/zmt66v