Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζουν τα λόγια του για τη μάχη με τον καρκίνο –  «Έλεγα στη σύντροφο και στη μητέρα μου “ετοιμάστε με”»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζουν τα λόγια του για τη μάχη με τον καρκίνο – «Έλεγα στη σύντροφο και στη μητέρα μου “ετοιμάστε με”»

Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζουν τα λόγια του για τη μάχη με τον καρκίνο –  «Έλεγα στη σύντροφο και στη μητέρα μου “ετοιμάστε με”»

Ο γνωστός τραγουδιστής δίνει σκληρή μάχη και φαίνεται ότι κερδίζει

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, αυτή με τον καρκίνο, δίνει τον τελευταίο χρόνο ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος, όπως αποκάλυψε στη «Super Κατερίνα», κατάφερε να πάει από το «στάδιο 4» που ήταν, στο «στάδιο 1».

Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που ζει, αλλά και τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, που του έδωσαν θάρρος και αισιοδοξία.

«Όταν πήγαμε στην Αθήνα και κάναμε το pet scan, που ήταν το επόμενο βήμα μετά από 30 χημειοθεραπείες, το ανησυχητικό με αυτή τη νόσο είναι να μην έχει κάνει μετάσταση κάπου στο σώμα σου. Δεν έκανε», είπε αρχικά ο Γιώργος Δασκαλάκης και συνέχισε:

«Εγώ όταν ξεκίνησα τη θεραπεία μου, ήμουν στο στάδιο 4 και καταφέραμε να το ρίξουμε στο στάδιο 1. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής μου αυτή τη στιγμή, είμαι στο κρεβάτι μου».

«Την προηγούμενη φορά είχα απογοητευτεί κι εγώ. Έλεγα στη σύντροφο και στη μητέρα μου «ετοιμάστε με», γιατί δεν ένιωθα καλά. Έπαθα και θρόμβωση, δε μπορούσα να περπατήσω, να κινηθώ, όπως και τώρα βέβαια. Απλά το ενθαρρυντικό είναι ότι προχωράμε πάρα πολύ καλά, μου έδωσε δύναμη όλο αυτό», δήλωσε ο Γιώργος Δασκαλάκης και πρόσθεσε:

«Δεν έχει αλλάξει το “μαμά, φέρε μου νερό”, “Μαρία, βάλε μου φαγητό”, “πηγαίνετέ με στο μπάνιο”, “πλύντε με”. Αυτά δεν έχουν αλλάξει. Αλλά το ότι μετά από 4 διπλές χημειοθεραπείες ακόμα θα πάρουμε μετά τον ανήφορο, είναι ενθαρρυντικό και λέω στον εαυτό μου: κάτι έχεις κάνει και πήγαμε καλά».

«Χαίρομαι που υπάρχει ελπίδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου εδώ στη Ρόδο και στον Ευαγγελισμό. Πριν από κανένα δίμηνο πήρα ένα μήνυμα από μία γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που μου είπε ότι ήταν έτοιμη να τα παρατήσει αλλά πήρε από μένα δύναμη», κατέληξε ο Γιώργος Δασκαλάκης.