Γιώργος Γεροντιδάκης: «Η σκηνή της δολοφονίας του Κλεομένη ήταν από τις πιο περίεργες που έχω ζήσει»
Νέα

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Η σκηνή της δολοφονίας του Κλεομένη ήταν από τις πιο περίεργες που έχω ζήσει»

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Η σκηνή της δολοφονίας του Κλεομένη ήταν από τις πιο περίεργες που έχω ζήσει»

Τι είπε για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες»

Είναι ίσως από τους πιο μισητούς ρόλους στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, ωστόσο στην κανονική του ζωή, ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ένας νέος ευγενής και χαμηλών τόνων, που αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

«Τα δύο μου αδέρφια εργάζονται ως σεφ, εγώ έχω μάθει να τρώω καλά, είμαι καλός γευσιγνώστης», είπε ο ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The2NightShow και μίλησε για την κατάσταση στη χώρα: «Έχω μια ευχή και μια παράκληση για το 2021. Λόγω της χρήσης μάσκας μάθαμε να ακούμε και να βλέπουμε καλύτερα τον συνομιλητής μας. Είναι ένα εφόδιο για τη συνέχεια. Το άλλο είναι ότι θα πρέπει να σκύψουμε πάνω από το πρόβλημα σοβαρά».

«Στην πρώτη καραντίνα πήρα 10 κιλά. Δεν με απασχολούν αυτά», δήλωσε όσον αφορά στα γυρίσματα στις «Άγριες Μέλισσες» και συνέχισε: «Η σκηνή με τη δολοφονία του Κλεομένη ήταν πολύ ιδιαίτερη, από τις πιο περίεργες στιγμές που έχω ζήσει στη δουλειά. Όποτε βλέπω το τελευταίο πλάνο με τον Θανάση

«Τραβούσα τον Κλεομένη γύρω στα 80 μέτρα μέσα στη ζέστη. Στο τέλος είχαμε και οι δύο τα χέρια μας με πάγο. Ήταν πολύ δύσκολη σκηνή»

https://streamable.com/ev59fm

Για τον ρόλο του ως «Μελέτης» είπε: «Δεν ξέρω αν η αίσθηση του δικαίου τώρα που ζούμε επιτάσσει την τιμωρία ενός ανθρώπου. Ο Μελέτης στον πρώτο κύκλο της σειράς ήταν ένας άνθρωπος με παρωπίδες. Φέτος έχει καταφέρει να βλέπει πολύ πιο ανοιχτά τα πράγματα. Φοράω συνεχώς το προστατευτικό pach για να μπαίνω στον ρόλο».

«Στη ζωή του Μελέτη μπήκε ένας άνθρωπος που του έχει ανοίξει σιγά σιγά το μυαλό με πολύ ωραία πράγματα, η μάνα του η Ανέτ», πρόσθεσε

«Πιστεύεις ότι ο Μελέτης δεν έχει πληρώσει; Το μάτι του το άξιζε που το έχασε, έχει χάσει τον έρωτα της ζωής του, βρήκε μια μητέρα από το πουθενά, αλλά εμένα αυτό που μου αρέσει, δεν ξέρω αν θα πληρώσει,.. Οι κακοί δεν πληρώνουν πάντα στη ζωή».

https://streamable.com/ei5fl4

«Είναι μεγάλο σοκ για τον Μελέτη όταν μαθαίνει ποιος είναι ο πατέρας του. Δεν ξέρω αν θα μάθει πώς ο πατέρας του τη μητέρα του», δήλωσε και μίλησε για τη συνέχεια των επεισοδίων: «Υπάρχουν εξελίξεις κάθε μέρα. Μένω έκπληκτος με το σενάριο με αυτά που γράφουν. Είναι τρομερό. Στεναχωρήθηκα όταν διάβασα στο σενάριο ότι ο Μελέτης θα πρέπει να σκοτώσει τον Κλεομένη».

https://streamable.com/gkuve2

«Δεν άλλαξε τίποτα στην προσωπική μου ζωή. Ήθελα περισσότερα ταξίδια, ήθελα να βλέπω τους φίλους μου περισσότερο. Ευτυχώς είναι εδώ. Θέλουμε να τρέξουμε επιτέλους», είπε για τη ζωή του.