Γιώργος Γιαννόπουλος: «Έχω βάλει χέρι σε αυτούς που δεν φοράνε μάσκα στον δρόμο»
Νέα

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Έχω βάλει χέρι σε αυτούς που δεν φοράνε μάσκα στον δρόμο»

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Έχω βάλει χέρι σε αυτούς που δεν φοράνε μάσκα στον δρόμο»

Τι είπε για τον κορονοϊό και την καραντίνα που περνά στο χωριό του στην Καλαμάτα

Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος και αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοϊού, το πώς περνά την καραντίνα στο χωριό του στην Καλαμάτα, αλλά και αυτούς που έχουν πάρει αψήφιστα την κατάσταση με την Covid – 19.

«Αθλητικός έγινα στα γεράματα. Τώρα που περνάω την καραντίνα στο χωριό μου στην Καλαμάτα, τρέχω 10χλμ την ημέρα, έχω ένα αυτοσχέδιο γυμναστήριο και κολυμπάω 40 με 45 λεπτά, είπε αρχικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Και συνέχισε: «Στους ανθρώπους με ενοχλεί η χαζομάρα. Λένε τώρα για τον κορονοϊό και πρέπει να μάθουν ότι η επιστήμη πήγε μπροστά τον πλανήτη. Είμαστε όλοι υποψήφια θύματα. Το έχουμε καταλάβει; Δεν έχω τσακωθεί. Έχω βάλει χέρι σε αυτούς που δεν φοράνε μάσκα στον δρόμο. Και πριν από τον κορονοϊό έχω κάνει παρατήρηση σε μια γυναίκα που μύριζε η μασχάλη της στο Μετρό»

Στην ερώτηση «αν του λείπει κάτι λόγω κορονοϊού» απάντησε: «Μου λείπει η παράσταση. Δεν μου λείπει η αγκαλιά, να βγω από το καμαρίνι και να με αγκαλιάζουν 5.000, να σε αγκαλιάζει ο άλλος με την ιδρωτίλα του».

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε πως στον καλλιτεχνικό χώρο, του έχει τύχει να τον προσεγγίσουν γυναίκες για να της βοηθήσει επαγγελματικά: «Εννοείται ότι με έχουν προσεγγίσει γυναίκες για να τις βοηθήσω επαγγελματικά. Δεν λέω ότι είμαι ωραίος άνδρας, αλλά έχει συμβεί».

https://streamable.com/9cupwl