Γιώργος Κακοσαίος: Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου αποκαλύπτεται – Το ποδόσφαιρο και οι εμφανίσεις του στις πίστες από μικρό παιδί
Νέα

Γιώργος Κακοσαίος: Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου αποκαλύπτεται – Το ποδόσφαιρο και οι εμφανίσεις του στις πίστες από μικρό παιδί

Γιώργος Κακοσαίος: Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου αποκαλύπτεται – Το ποδόσφαιρο και οι εμφανίσεις του στις πίστες από μικρό παιδί

Ποια ήταν η αντίδραση των γονιών του όταν τους ανακοίνωσε ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι

Ο Γιώργος Κακοσαίος είχε πάρει μια πορεία να ακολουθήσει επαγγελματικά το ποδόσφαιρο, ωστόσο ένα πρωινό, στα 17, εμφανίστηκε στον Παναθηναϊκό χάρισε αθλητικά παπούτσια και γάντια και ανακοίνωσε ότι τα παρατάει για το τραγούδι.

Στην οικογένεια Κακοσαίου, τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά έχουν ταλέντο στη μουσική.

«Τραγουδάει η πρώτη μου αδερφή που είναι 23, η αδερφή μου η τρίτη και ο μικρός μου αδερφός. Τα 4 από τα 5 παιδιά. Η Παναγιώτα ασχολείται με τα ζώα και δεν έχει δώσει δείγμα ότι τραγουδάει», εξήγησε ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show.

«Είχα άγχος ότι θα πουν ότι είμαι γιος του Γιάννη Πλούταρχου αλλά το δούλεψα μέσα μου. Είτε είσαι ο γιος του Πλούταρχο είτε όχι θα κριθείς. Το πήρα έτσι. Δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Δεν σκέφτηκα να αλλάξω το επώνυμό μου. Στις μέρες μας με το Instagram και το Facebook το κάθε παιδί έχει ένα όνομα. Έτσι με γνώρισε ο κόσμος, δεν υπήρχε λόγος να το αλλάξω. Τότε ήταν άλλες εποχές».

Ήταν τερματοφύλακας στον ΠΑΟ και αποφάσισε να σταματήσει για το τραγούδι: «Ήμουν κάθε μέρα σε προπονήσεις πριν και μετά το σχολείο. Έκανα πρωταθλητισμό, ήθελα να πάω σε επαγγελματικό επίπεδο. Πήγα με τον σάκο μου μια μέρα στο γήπεδο, με γάντια και πολλά παπούτσια και τα έδωσε στους συμπαίκτες μου και είπα ότι σταματάω στο ποδόσφαιρο.

Το συζήταγα απ’ έξω απ’ έξω με τους γονείς μου αλλά έλεγαν ότι εντάξει θα του περάσει η τρέλα. Δεν το πίστευαν αλλά εμένα δεν μου έφυγε».

Ο Γιώργος ανέβαινε από μικρός στην πίστα με τον μπαμπά του και από εκεί κόλλησε το μικρόβιο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογολου έδειξε βίντεο από το 2009 όπου ο μικρός τραγουδάει δίπλα στον Γιάννη Πλούταρχο.

«Θυμάμαι σε μια συναυλία στη Ζάκυνθο με είχε βάλει να πω “Το καλύτερο παιδί” και δεν θυμόμουν τα λόγια. Σε ένα tour του, σε κάθε συναυλία στο τέλος ανέβαινα κι έλεγα ένα τραγούδι».

«Τον άγχωνε τον μπαμπά λίγο πώς θα πάω. Στα 17 που τους είπα ότι σταματάω το ποδόσφαιρο δεν ήμουν έτοιμος φωνητικά. Ούτε τώρα είμαι. Η μάνα μου είχε πει “Γιώργο δεν ξεχωρίζω τη χροιά σου”. Εν τέλει μου είπε ότι είχε άδικο, “δούλεψες και μου αρέσει η χροιά σου”. Ο πατέρας μου έλεγε αν δεν δουλέψεις μην κάνεις τον κόπο να μπεις στον χώρο του τραγουδιού. Κάθε μέρα είμαι στο στούντιο, έχω μάθει μόνος μου κιθάρα και μαθαίνω γενικά. Δεν μπορούσα την πίεση από τους δασκάλους γι αυτό δεν πήγα σε ωδείο. Στο σχολείο ήμουν μέτριος, του 15», πρόσθεσε.

«Από τότε που γεννήθηκα δεν άλλαξε κάτι στη ζωή μου. Μου φαινόταν πολύ φυσιολογικό. Πάντα ήξερα ότι είναι ένας τραγουδιστής. Όταν άρχισα να μεγαλώνω κατάλαβα ότι είναι διάσημος και αγαπητός. Ενώ έλειπε πολύ όταν ήμασταν παιδιά δεν νιώσαμε ποτέ την απουσία του. Πάντα ήταν εκεί, συμπλήρωνε τον χρόνο που έχανε μαζί μας και εννοείται η μάνα είναι βράχος , ηρωίδα. Την αγαπώ».

Ο Γιώργος έχει γράψει μουσική για τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου και μάλιστα δυσκολεύτηκε πολύ να της μιλάει στον ενικό. Συνεργάζεται με τον Νίκο Σαρρή και έχουν πολλά τραγούδια στο συρτάρι.

Ο Γιώργος στο τραγούδι του συνεργάστηκε με την Κάτια Ταραμπάνκο και μίλησε με τον καλύτερο τρόπο για εκείνον. «Είναι ωραίο όταν πονάς για μια γυναίκα» είπε δηλώνοντας ότι έχει βάλει πόνο έστω και εφηβικό μέσα στα τραγούδια του.

https://streamable.com/8t0p5o