Γιώργος Καραϊβάζ: Σπάει καρδιές η μητέρα του – «Τον εντολέα να βρουν και ας κλείσω μετά τα μάτια μου να πάω κοντά του»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Καραϊβάζ: Σπάει καρδιές η μητέρα του – «Τον εντολέα να βρουν και ας κλείσω μετά τα μάτια μου να πάω κοντά του»

Γιώργος Καραϊβάζ: Σπάει καρδιές η μητέρα του – «Τον εντολέα να βρουν και ας κλείσω μετά τα μάτια μου να πάω κοντά του»

Η κ. Παναγιώτα συγκλονίζει με τα λόγια της

Δύο άτομα ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, δύο χρόνια μετά το αιματηρό σκηνικό έξω από το σπίτι του και η οικογένειά του ξαναζεί εκείνες τις τραγικές στιγμές, με τη μητέρα του να ξεσπά σε κλάματα.

Η κ. Παναγιώτα, μητέρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβαζ, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τα πρώτα της συναισθήματα μετά τη σύλληψη δύο υπόπτων για τη δολοφονία του.

Όπως έγινε γνωστό χθες, η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις για την υπόθεση. Πρόκειται για δύο αδέρφια 40 και 48 ετών γνωστά στις Αρχές, που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για διάφορες υποθέσεις όπως εκβιασμούς και ληστείες.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο ένας φέρεται να σχετιζόταν με ομάδα γνωστού νονού της νύχτας που δολοφονήθηκε στο Παλαιό Φάληρο, ενώ φέρεται να εμπλέκεται και στη δολοφονία πυγμάχου στο Γαλάτσι το 2021 για την οποία μάλιστα εκκρεμεί και άλλο ένταλμα σύλληψης.

«Τον εντολέα θέλω να βρούνε»

Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ προσπάθησε να μιλήσει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, καθώς η φόρτιση ήταν τεράσια.

Δεν αισθάνεστε καλυτέρα που δύο από αυτούς που αφαίρεσαν τη ζωή του παιδιού σας, συνελήφθησαν;

Πώς να είμαι κορίτσι μου πώς να είμαι, από τη μέρα που το άκουσα… Αυτό το περίμενα 2 χρόνια. Αλλά εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο να βρεθεί ο εντολέας. Αυτός με ενδιαφέρει περισσότερο, τον εντολέα θέλω να βρούνε», ανέφερε αρχικά.

Είναι κάποιου είδους δικαίωση, ρωτήθηκε η κ. Παναγιώτα και απάντησε: «Σίγουρα, σίγουρα. Αύριο το πρωί θα πάω να του τα πω του παιδιού μου. Πρωί πρωί θα πάω να του τα πω, να ησυχάσει η ψυχούλα του. Έχω ακούσει ότι είναι στα ίχνη άλλων δύο δραστών από την τηλεόραση.

Εγώ τι να πω; Δεν ξέρω τι γινόταν εκεί κάτω. Εγώ ήμουν εδώ πέρα, το παιδί μου ήταν κάτω δεν ήξερα κάτι εγώ, δεν μου έλεγε τίποτα το παιδί μου, μου έλεγε “μαμά, όλα καλά”. Δεν μου έλεγε τίποτα. Ένα πράγμα ξέρω εγώ. Ότι το παιδί μου ήταν το όνειρό του η δημοσιογραφία και δεν το αφήσανε τα πραγματοποιήσει το όνειρό του μέχρι το τέλος του. Αχ τι άλλο να πω, δεν ξέρω τίποτα άλλο».

Για το αν θέλει να μάθει τον λόγο που δολοφονήσαν το παιδί της:  «Μα φυσικά θέλω να μάθω αλλά θέλω τον εντολέα, να μάθω γιατί το έκανε. Από τον εντολέα θέλω. Μόνο από αυτόν θελώ να μάθω τι έγινε και για ποιον λόγο το έκανε αυτό στο παιδί μου. Σίγουρα θα απαλύνει τον πόνο μου. Θα ξέρω. Και μετά ας κλείσω τα μάτια μου και να πάω κοντά στο παιδί μου, δεν θέλω τίποτα άλλο. Το ξέρω που με βλέπει το παιδί μου, το ξέρω και το αισθάνομαι ότι είναι κοντά μου τώρα», συνέχισε η κ. Παναγιώτα.

Για το αν τον έχει ονειρευτεί: «Πολλές φορές, αλλά δεν μου λέει τίποτα. Το μόνο που μου λέει είναι μαμά να είσαι καλά. Να ανάβεις το καντηλάκι μου, θέλω να φεύγεις χαρούμενη. Η κόρη μου έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη αλλά τι να μου πει; Αυτό θέλει και εκείνη».

Διαβάστε ακόμα