Γιώργος Καραμίχος: Η επιστροφή του στην Ελλάδα και οι αποκαλύψεις για τον «Ήλιο»
Νέα

Γιώργος Καραμίχος: Η επιστροφή του στην Ελλάδα και οι αποκαλύψεις για τον «Ήλιο»

Γιώργος Καραμίχος: Η επιστροφή του στην Ελλάδα και οι αποκαλύψεις για τον «Ήλιο»

Ο ηθοποιός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Νίκου Μουτσινά

Στο ειδικά διαμορφωμένο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τη συμμετοχή του στο νέο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Ήλιος».

Ο ηθοποιός δεν άφησε παραπονεμένο το κοινό και έδωσε μερικές πληροφορίες για τη συνέχεια των επεισοδίων.

«Έχω δουλέψει πολλά χρόνια στην Ελλάδα, ήξερα πώς είναι. Το επίπεδο παραγωγής είναι πολύ χαμηλότερο γιατί είμαστε μικρή αγορά. Μου είχε λείψει πολύ να μιλήσω στη γλώσσα μου και να αυτοσχεδιάσω. Χαίρομαι γιατί έχουμε ωραία ομάδα στον “Ήλιο”. Πέρα από τα εξαιρετικά ταλέντα είναι μια ωραία ομάδα, δεν έχει ψώνια, σαχλαμάρες και δήθεν» δήλωσε στον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι» και συνέχισε για τα γυρίσματα της σειράς:

«Όλοι αισθανόμαστε ευγνώμονες που κρατάμε παρέα στον κόσμο και έχουμε δουλειά και είναι υψηλός ο πήχης και το κανάλι και η παραγωγή και το team. Ενώ κάνουμε καθημερινό, όλοι έχουμε την ψευδαίσθηση ότι είναι εβδομαδιαίο. Είναι πολύ απαιτητικό αυτό, κάνουμε 10 ώρες γυρίσματα και μέχρι τις 2 το πρωί έχει διάβασμα. Ξεκλέβω λίγο χρόνο για να περάσω με τον γιο μου που είναι 7 ετών. Η μεγάλη μου κόρη είναι 22 και είναι στο εξωτερικό. Εγώ είμαι 47 ετών»

https://streamable.com/z73p87

Ο Γιώργος Καραμίχος θα ήθελε πολλές ώρες για να μετρήσει τα λάθη που έχει κάνει στη δουλειά και στη ζωή του. «Πρέπει να δοκιμάσεις το λάθος για να δεις που θα πάει. Κάποια στιγμή όμως ανακαλύπτεις ότι δεν υπάρχει λάθος. Αυτό είναι η ζωή σου, κάτι μαθαίνεις».

Ο Νίκος Μουτσινάς δε ν θα μπορούσε να μην «ανακρίνει» τον ηθοποιό για τη συνέχεια της σειράς και εκείνος δεν έκρυψε τίποτα. Ο έρωτας με την Αλίκη θα εξελιχθεί, ενώ ο Μάρκος θα της επιτεθεί ξανά.

https://streamable.com/cayq71

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Καραμίχος κοντραρίστηκαν στο ποιος θα φτιάξε τα περισσότερα γλυκά και ο ηθοποιός ήταν ο νικητής.

https://streamable.com/rom0fo