Γιώργος Κιμούλης: Η απάντησή του στην ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού
Ελλάδα

Γιώργος Κιμούλης: Η απάντησή του στην ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού

Γιώργος Κιμούλης: Η απάντησή του στην ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού

Τι είπε για τη Ζέτα Δούκα

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Γιώργος Κιμούλης μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα πως δέχθηκε λεκτική και σωματική βία την περίοδο που είχαν συνεργαστεί μαζί στο θέατρο. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέφερε πως έχει κινηθεί νομικά εναντίον της Ζέτας Δούκα, ενώ αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Γερονικολού μετά την ανάρτησή της που ανέφερε για εκείνον ότι «την φόβισε και την τρόμαξε».

«Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί. Έχω κινηθεί ήδη δικαστικά κάνοντας αγωγή και μήνυση για ακραία συκοφαντική, αλλά αυτό αφορά εμένα. Η κυρία Δούκα τότε δεν ήταν κορίτσι που μόλις είχε βγει από τη σχολή. Αν είχαν συμβεί όλα αυτά θα έφευγε», ανέφερε χαρακτηριστικά για τη Ζέτα Δούκα ο Γιώργος Κιμούλης.

Και συμπλήρωσε: «Το πιο επικίνδυνο είναι το να χρησιμοποιεί ο οποιοσδήποτε τη σημαντική πράξη της κ. Μπεκατώρου του να καταγγέλλει μια κακοποίηση, το να προσθέτει ψευδή γεγονότα, να υπερβάλλει για έναν τσακωμό που μπορεί -μεταξύ μας δεν θυμάμαι, αν θυμόμουν θα σας έλεγα- συνέβη “αυτό” δεν συνέβη “αυτό” που λέει η κ. Δούκα. Είναι φυσικό ότι θα κινηθώ νομικά.»

«Τα στόματα που μένουν κλειστά σε πράξεις χυδαίες και απαράδεκτες πρέπει να ανοίξουν. Το μέσα σ’ αυτό, το να ανοίξει μια φλυαρία επειδή κάποιος πριν από 10-15 χρόνια με κοίταξε στραβά μειώνει την οποιαδήποτε σημαντική πράξη μπορεί να κάνει κάποιος που θέλει να καταγγείλει μια πραγματική κακοποίηση», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα βγήκε στο φως της δημοσιότητας και η εξομολόγηση της Κατερίνας Γερονικολού, την οποία ο Γιώργος Κιμούλης σχολίασε ως εξής: «Δεν έχω να πω κάτι. Με έχει θυμώσει η ιστορία και δεν θα την αφήσω έτσι. Έχω κάνει αγωγή και μήνυση. Αν η κα Γερονικολού τρόμαξε παίζοντας μαζί μου ή στις πρόβες δεν ξέρω.  Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει καταγγείλει κακοποίηση. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι σε αυτό».

https://streamable.com/fnjtlj