Γιώργος Κοψιδάς: Η απογοήτευση για τον Τριαντάφυλλο, ο επώδυνος χωρισμός και το παιδί
Νέα

Γιώργος Κοψιδάς: Η απογοήτευση για τον Τριαντάφυλλο, ο επώδυνος χωρισμός και το παιδί

Γιώργος Κοψιδάς: Η απογοήτευση για τον Τριαντάφυλλο, ο επώδυνος χωρισμός και το παιδί

Τι είπε για το τέλος μιας σχέσης που του άλλαξε τη ζωή

Η ιδανική πρόταση την κατάλληλη στιγμή ήταν τον Survivor για τον Γιώργο Κοψιδά ο οποίος ρίσκαρε και έχασε για το καλό της κόκκινης ομάδας, αφού βρέθηκε εκτός reality αντιμέτωπος με τον Τριαντάφυλλο.

Ο Γιώργος άφησε την κεφαλή της κόκκινης ομάδας και επέστρεψε στην Ελλάδα έχοντας χάσει πάνω από 15 κιλά αλλά διατηρώντας τη ηρεμία και τη γαλήνη που είχε και στον Άγιο Δομίνικο.

«Το κοτσιδάκι το κράτησα για να μου θυμίζει το δέσιμο με την κόκκινη ομάδα. Το Survivor είναι κάτι που το ζεις μια φορά, σου δίνει καθημερινά μαθήματα και αν έχει την ευφυία να το συνειδητοποιήσεις κάνει καλύτερη τη ζωή σου. Το ότι υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα για να είμαστε ευγνώμονες. Για 3 μήνες όλη μου η περιουσία χωρούσε σε μια τσάντα. Στο παιχνίδι κατάλαβα πόσο μου έλειπαν οι δικοί μου. Το πιο δύσκολο είναι να συμβιώσω με 11 ανθρώπους», δήλωσε αρχικά στο Dot και μίλησε για τον Τριαντάφυλλο:

«Ο βασικός αντίπαλος ήταν εκείνος. Ήμουν αρκετά κοντά του στις αρχές και ήταν ο πρώτος που πήρα στην ομάδα μου. Στην πορεία υπήρξε μεταστροφή. Από την αρχή είχε το σκεπτικό ότι ότι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα δεν έχει δίνει. Στην αρχή όλοι του δώσαμε ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη. Όλοι ξέραμε την αλήθεια. Μετά τον θυμό ήρθε η απογοήτευση και η στεναχώρια. Είχα επενδύσει σε εκείνον. Αυτό που είπα δεν αφορούσε το κοινό, μπορεί να το διατύπωσα λάθος. Αφορούσε εμένα και τον Τριαντάφυλλο. Είπα ότι κατηγόρησα τον κόσμο ότι θέλει να βλέπει κουτσομπολιό. Αυτό που είπα είναι ότι θέλει να βλέπει αυτό που εκπροσωπεί ο Τριαντάφυλλος. Πάντα δίνω ευκαιρίες σε ανθρώπους, αλλά του έδωσα πολλές και όταν ήμουν εκεί. Ήταν αμετακίνητος. Λειτουργεί με στρατηγική. Τέτοιοι άνθρωποι με ταράζουν, να είναι καλά αλλά από μακριά».

Η πρόταση για το Survivor του έγινε τη κατάλληλη στιγμή. «Ήταν το αγωνιστικό κομμάτι που μου αρέσει, η φύση, ότι ήταν ευκαιρία για μια βαθιά αποτοξίνωση και ήταν και τα χρήματα κίνητρο. Ήθελα να δω και τα όριά μου. Στο παιχνίδι έχασα 17-18 κιλά».

Ο Γιώργος Κοψιδάς έπαιζε πολλά χρόνια μπάσκετ στη Β’ και τη Γ’ Εθνική. Είχε πάντα πρωινή δουλειά και το απόγευμα έπαιζε. Η ηθοποιία ήρθε πολύ αργά, όταν μετά από ένα διαφημιστικό, τον ζητούσαν και σε επόμενα. «Για τρία χρόνια μου έλεγαν από τις διαφημιστικές να ασχοληθώ και να πάω σε μια σχολή κι εγώ έβλεπα θέατρο και ντρεπόμουν. Στα 29 πήγα στη σχολή, δεν το έβλεπα σαν δουλειά αλλά σαν δώρο. Έχω δουλέψει σε σκουπιδιάρικο, σε ταπητοκαθαριστήρια, σε κούριερ, υδραυλικός, έχω δουλέψει και νύχτα. Το “Μίλα μου βρώμικα” μου άλλαξε τη ζωή».

Εκεί είχε συνεργαστεί με τον Γιάννη Σπαλιάρα και εκείνος του είχε δώσει συμβουλές για το Survivor.

Όσον αφορά στη σχέση που είχε και το παιδί που ήταν σαν δικό του. «Εγώ τη γνώρισα έγκυο. Την ερωτεύτηκα, περάσαμε τη φάση αυτή μαζί και το παιδί της ήταν σαν παιδί μου. Μετά κάποια στιγμή χωρίσαμε αλλά το παιδί πήγαινε στους γονείς μου. Μετά τα ξαναβρήκαμε και είχε περάσει το μεγάλωμά του με τους γονείς μου. Τώρα είναι 20 χρονών, έχει και σχέσεις με τον βιολογικό της πατέρα και με εμένα».

Ο Γιώργος κάνει διαλογισμό. «Είχα τάση από μικρός. Ο χωρισμός μου με αυτήν την κοπέλα ήταν επώδυνος και με οδήγησε να ψαχτώ. Είχα γίνει κτητικός και ζηλιάρης. Είχα χάσει τον εαυτό μου και τώρα είμαι αλλιώς. Η υψηλή μου αξία είναι η ελευθερία».

https://streamable.com/t3x1fh

Ο Τριαντάφυλλος έχει τα φόντα να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ από τα πιο τρυφερά άτομα είναι ο Παύλος και η Κάτια. Δεν θα μπορούσε να πει κακή κουβέντα για Παύλο και Ηλία. Δεν θα μπορούσε να μείνει με τον Αλέξη Παππά, ενώ δεν θα εμπιστευόταν μυστικό του σε Αλέξη και Ντάφυ.

Ο πιο κεφάτος είναι ο Ασημακόπουλος και ο Ηλίας, ενώ ο πιο ξενέρωτος ήταν ο ίδιος. Η αποχώρηση που «πόνεσε» ήταν του Περικλή. Άδικη για εκείνον ήταν και η αποχώρηση της Ελίζαμπεθ. Θα μπορούσε να βγει ραντεβού με την Κάτια, ενώ φιτιλιές για τσακωμούς, πέρα από τον Τριαντάφυλλο, έβαζε και η Μαριάνθη.

Ο Ηλίας ήθελε να γυαλίζει και έβαζε στο σώμα του σπρέι για τα κουνούπια, ενώ Ασημακόπουλος και Τριαντάφυλλος ροχάλιζαν πολύ.

https://streamable.com/3y93p5