Γιώργος Κόρομι – Survivor: «Έρωτας του Γιώργου και της Μυριέλλας σε δυο εβδομάδες; Δεν είναι 15 χρονών….»
Νέα

Γιώργος Κόρομι – Survivor: «Έρωτας του Γιώργου και της Μυριέλλας σε δυο εβδομάδες; Δεν είναι 15 χρονών….»

Γιώργος Κόρομι – Survivor: «Έρωτας του Γιώργου και της Μυριέλλας σε δυο εβδομάδες; Δεν είναι 15 χρονών….»

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης σχολίασε τον φετινό κύκλο

Ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor είναι ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος μίλησε για τα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο αυτήν την περίοδο, τη στάση του Βαλάντη, το φλερτ ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, ενώ αναφέρθηκε και για τη σχέση του με τη σύντροφό του.

«Survivor βλέπω, θέλω να το δω ως θεατής, αλλά δε βλέπω πολύ επιβίωση ακόμα, είναι ξεκάθαρα πιο εύκολο το φετινό από το δικό μας», σχολίασε αρχικά στο «MEGA Καλημέρα», ενώ σε ό,τι αφορά στη δική του εμπειρία εξήγησε ότι «Δεν έπεσα κάτω από την πείνα, αλλά σηκωνόμουν το πρωί και τα έβλεπα μαύρα, παραπατούσα».

Αναφορικά με το ειδύλλιο ανάμεσα στη Μυριέλλα και το Γιώργο, δήλωσε: «Έρωτας του Γιώργου και της Μυριέλλας σε δυο εβδομάδες; Δεν είναι στην ίδια ομάδα και δεν έχουν και την ευκαιρία να μιλήσουν. Σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να δημιουργηθεί κάτι τόσο έντονο στο Survivor, δεν είναι και 15 χρονών ο Γιώργος με την Μυριέλλα…».

Σχετικά με το αν εκείνος βρέθηκε ανάμεσα σε κοπέλες που του άρεσαν όταν ήταν παίκτης του reality, ο Γιώργος Κόρομι απάντησε: «Εννοείται ότι πολλές κοπέλες μου άρεσαν, αλλά έχω μια κοπέλα δίπλα μου και τη σέβομαι, δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση».

«Είναι αδικαιολόγητο αυτό που έκαναν ο Γιώργος με την Μυριέλλα μέσα σε 2 εβδομάδες», πρόσθεσε, ενώ σχετικά με τη στάση του Βαλάντη, είπε: «Στον Βαλάντη δεν πέφτει λόγος τι κάνει ο Γιώργος με την Μυριέλλα, όπως και του Τριαντάφυλλου για το τι έκαναν μέσα στο παιχνίδι».

«Ο χειρότερος συμπαίκτης μου ήταν ο Παππάς, έβγαζε κακία, προσπαθούσε να τα “μαγειρέψει” έτσι με έξυπνο τρόπο, και να τσιγκλήσει τον καθένα και να τα κάνει μπάχαλο. Το έκανε με μεγάλη επιτυχία», είπε ακόμα.

«Με την κοπέλα μου είμαστε πιο καλά από ποτέ. Γνωριστήκαμε στο μαγαζί μου, είναι από τον Καναδά. Η κοπέλα μου είναι νοοτροπίας εξωτερικού και δεν κάνει ζήλιες», είπε στο τέλος για την προσωπική του ζωή.