Γιώργος Λέντζας: «Φρίκαρα όταν γκούγκλαρα τον εαυτό μου και διάβασα ότι έχω καρκίνο»
Νέα

Γιώργος Λέντζας: «Φρίκαρα όταν γκούγκλαρα τον εαυτό μου και διάβασα ότι έχω καρκίνο»

Γιώργος Λέντζας: «Φρίκαρα όταν γκούγκλαρα τον εαυτό μου και διάβασα ότι έχω καρκίνο»

Τα τρία σενάρια, το ποδόσφαιρο και η σχέση του

Πολυτάλαντος είναι ο Γιώργος Λέντζας, ο οποίος μπορεί να έχει συνδεσεί με το ποδόσφαιρο εξαιτίας της εκπομπής Football Stories, ωστόσο ο ίδιος δεν ήταν ποτέ μεγάλος fan της «στρογγυλής θεάς».

Αυτήν την περίοδο γράφει τρία σενάρια μυθοπλασίας. «Είναι διαφορετικά concept. Το ένα το έχω ολοκληρώσει, μπορεί να γίνει είτε ταινία, είτε σειρά, είτε βιβλίο», δήλωσε στο Dot και συνέχισε αναφορικά με το reality, Bachelor: «Δεν βλέπω, δεν μου αρέσει. Είναι λάθος timing για ένα τέτοιο project. Φίλη μου δεν θα πήγαινε. Το stage αυτή την περίοδο πρέπει να πάει στις γυναίκες. Πρέπει να ακούσουμε τα δικά τους αιτήματα. Δεν υπάρχει “ναι με αλλά” σε όσα διεκδικούν. Ο βιασμός δεν είναι πάθος, καλύτερα να μη μιλάς».

Αναφορικά με το ποδόσφαιρο: «Προέκυψε σαν project ζωής. Λέγαμε ότι πρέπει να το κάνουμε, το κάναμε με δική μας παραγωγή και παράλληλα άρχισε να χτίζει χαρακτήρα. Δεν είναι αθλητική εκπομπή, είναι παρατήρηση της κοινωνίας το ποδόσφαιρο. Έτσι μου κόλλησε η ρετσινιά, δεν θέλω να ταυτιστώ με αυτό».

Για την κατάθλιψη μετά το τέλος του Word Party: «Ήμουν 26 όταν προσγειώθηκα στη Θεσσαλονίκη, την περίοδο της χοντρής οικονομικής κρίσης. Ένιωθα ότι γυρνάω στα 21, έμεινα άφραγκος και με έσωσαν οι άνθρωποι, οι φίλοι και το χιούμορ».

Ο Γιώργος Λέντζας έχει ζήσει επικίνδυνα στα ταξίδια του, όπως όταν βρέθηκε σε μια φαβέλα για γυρίσματα και απέξω έπεφτα πυροβολισμοί για το ποιος θα κάνει κουμάντο.

Αγαπημένη του trashιλα είναι το «Ερωτοδικείο», ενώ θα πήγαινε στο Survivor αν δεν ήταν τόσο επιθετικό reality. Όταν γκούγκλαρε τον ευατό του φρίκαρε με τα όσα γράφονται για εκείνον, με αποκορύφωμα ότι έχει καρκίνο, ενώ ο ίδιος είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας της μητέρας του.

«Η σχέση με την μητέρα μου έγινε καλύτερη από τότε που μάθαμε για την ασθένειά της, ήρθαμε πιο κοντά. Σιχαίνομαι τα κλισέ αλλά έτσι είναι. Μέσα σε μία δύσκολη στιγμή, μπορούμε να κάνουμε black humor για να χαλαρώσει. Μου έλεγε πως μην βγάλω ξανά τίποτα για να έρχεσαι να με βλέπεις» είπε αρχικά ο Γιώργος Λέντζας.

«Μέσα σε μία πολύ αμήχανη κατάσταση που τα συναισθήματα είναι σαν χαστούκια και δεν μπορείς να το αντιληφθείς εκείνη την στιγμή γιατί λες πω λείπω ή έχω κάνει λάθος και πως ήταν η σχέση μας τόσα χρόνια», επεσήμανε.

Όσον αφορά στις σχέσεις: «Ποτέ δεν ήμουν εξωστρεφής με αυτό. Αγχώνομαι να επικοινωνώ τη σχέση μου. Δεν θέλω κανένα credit πέρα από τη δουλειά μου. Δεν μου αρέσει η υπερεξωτερίκευση των συναισθημάτων στα social media. Είμαι η μεγαλύτερη απογοήτευση συντρόφου. Είμαι ρομαντικός και κυνικός ταυτόχρονα. Θα κάνω κάτι το απροσδόκητο και θα είμαι εξαιρετικά βαρετός».