Γιώργος Λιανός: Η αλλαγή στην ψηφοφορία, η δημοφιλής Ανθή και τα ειδύλλια στο Survivor
Reality TV

Γιώργος Λιανός: Η αλλαγή στην ψηφοφορία, η δημοφιλής Ανθή και τα ειδύλλια στο Survivor

Γιώργος Λιανός: Η αλλαγή στην ψηφοφορία, η δημοφιλής Ανθή και τα ειδύλλια στο Survivor

Το σχόλιο του συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου για τον παρουσιαστή

Μέσω Skype από τον Άγιο Δομίνικο εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής του φετινού Survivor αναφέρθηκε στην ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη ως δημοφιλέστερης παίκτριας για την περασμένη εβδομάδα, στην αντίδρασή του, στην αλλαγή της ψηφοφορίας και στα ειδύλλια στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ξεκινώντας τη σύνδεση, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Λιανό και αποκάλυψε πως ο σύντροφός της Φίλιππος Τσαγκρίδης της είπε: «καλέ τι καλός που είναι ο Γιώργος Λιανός. Του είχα δείξει κάποια επεισόδια που ήμασταν μαζί και δεν του αρέσαμε», ανέφερε η Κατερίαν Καινούργιου.

Για την ανάδειξη της Ανθής ως δημοφιλέστερης παίκτριας ο Γιώργος Λιανός είπε: «Η αλήθεια είναι ότι εγώ το αποτέλεσμα το μαθαίνω λίγο πριν να το ανακοινώσω. Οπότε η αντίδρασή μου ήταν φυσιολογική. Ούτως ή άλλως εμείς δεχόμαστε από μια ανεξάρτητη αρχή τα αποτελέσματα, οπότε όλα είναι σωστά. Σε αυτήν την ψηφοφορία μπορεί και οποιοσδήποτε θέλει να παρέμβει και να μάθει τα ακριβή αποτελέσματα. Δεν έχω μάθει αν υπάρχει κάποιος συγγενής που να έχει ζητήσει να μάθει τα αποτελέσματα, αλλά δεν είναι και αρμοδιότητά μου να ρωτήσω».

Και συνέχισε: «Έτσι όπως είναι μέχρι στιγμής η ψηφοφορία, αν κάποιος μπορεί να μαζέψει κόσμο, που έχει οργανώσει, μπορεί να το καταφέρει. Στους παίκτες δεν υπήρξε καβγάς. Κι αυτοί δεν το περίμεναν, επειδή η Ανθή μπήκε αργότερα από αυτούς στο παιχνίδι. Κάποιοι έκαναν τις υποθέσεις τους και άλλοι συσπειρώθηκαν».

https://streamable.com/v4kl75

Έπειτα, αναφέρθηκε και στο σενάριο να αλλάξει ο τρόπος ψηφοφορίας: «Το θέμα της ψηφοφορίας έχει μια ιδιαιτερότητα. Εγώ προσωπικά σε παιχνίδι που έχω δει σήκωσα το κινητό μου να δώσω ψήφο στον τελικό και στον ημιτελικό. Αλλά εδώ παίζει ρόλο το πώς ψηφίζει και πώς μπορεί να συσπειρωθεί ο κόσμος.

Δεν μπορώ να δώσω πολλές πληροφορίες. Έχει γίνει στα social media μια μεγάλη δημοσκόπηση γιατί οφείλουμε να ακούμε και τη γνώμη του κόσμου. Πάντα στα Survivor και γενικότερα η ψήφος είναι θετική. Ψηφίζεις αυτόν που θέλεις να βλέπεις στο Survivor».

Στην ερώτηση αν θα επιστρέψει το ατομικό αγώνισμα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Αν γίνει αλλαγή προς τα εκεί θα πάει. Και στο αγώνισμα ασυλίας, όποιος κέρδιζε διάλεγε έναν ακόμη παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση».

https://streamable.com/e8v6i4

Τέλος, στην ερώτηση αν έχει υπάρξει κάποιο ζευγάρι είπε: «Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο, αλλά να ξέρει ότι αν συμβεί δεν το αγγίζουμε, εκτός κι αν το θέλουν οι παίκτες. Δεν θα πέσουμε με τα μούτρα στο συγκεκριμένο θέμα. Αν φανεί κάτι μπροστά στις κάμερες θα φανεί».

https://streamable.com/hlxwme