Γιώργος Λιανός: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του
Ελλάδα

Γιώργος Λιανός: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του

Γιώργος Λιανός: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του

Το τρυφερό στιγμιότυπο με το πατουσάκι της μικρής Βαλέριας

Το τέταρτο παιδί του απέκτησε πριν από λίγες εβδομάδες ο Γιώργος Λιανός και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο παρουσιαστής του φετινού Survivor και η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη υποδέχτηκαν την μικρή κορούλα τους –που θα πάρει το όνομα Βαλέρια- και η είδηση έγινε γνωστή στις αρχές του μήνα, από τον ίδιο τον παρουσιαστή μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera.

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα βρέθηκε στην Αθήνα για λίγες μέρες, ώστε να είναι κοντά στην αγαπημένη του και το μωράκι τους και μίλησε με ενθουσιασμό για τη νέα αυτή ζωή, ως πατέρας τεσσάρων παιδιών πια.

Χθες, μάλιστα, εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Love It και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως στον Άγιο Δομίνικο δεν βρίσκεται πια μόνος, καθώς ένα από τα παιδιά του είναι μαζί του και μάλιστα είναι και ο λόγος που έχουν ξεκινήσει και πάλι τα ξενύχτια για εκείνον.

Ενώ, τα ξημερώματα του Σαββάτου δημοσίευσε στο Instagram Story του την πρώτη τρυφερή φωτογραφία με το πατουσάκι της κόρης του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μα σοβαρά τώρα, έχετε δει πιο ωραία πατούσα;».