Γιώργος Λιανός: Το ανοιχτό παραθυράκι για τον Ντάνο, τα 40 προσύμφωνα και το «νησί της απομόνωσης»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λιανός: Το ανοιχτό παραθυράκι για τον Ντάνο, τα 40 προσύμφωνα και το «νησί της απομόνωσης»

Γιώργος Λιανός: Το ανοιχτό παραθυράκι για τον Ντάνο, τα 40 προσύμφωνα και το «νησί της απομόνωσης»

Όλα όσα αποκάλυψε για το Survivor All Star

Λεπτομέρειες για τον All Star κύκλο του Survivor έδωσε ο παρουσιαστής του, Γιώργος Λιανός, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας, βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό μας».

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, την ενδεχόμενη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου, αλλά και το «νησί της απομόνωσης».

«Αυτό το διάστημα είναι πολύ πιεσμένο για μένα, έχω άλλα δύο γυρίσματα για το Voice. Αρχές Ιανουαρίου φεύγουμε, ίσως κάνουμε και Πρωτοχρονιά στο αεροπλάνο, και 8 Ιανουαρίου ξεκινάμε. Είναι ο πέμπτος μου χρόνο στο Survivor. Κάθε παραλία έχει 2-3 ρεπόρτερ.

Πήγαινα στα εργομετρικά τεστ, μου αρέσει να παρακολουθώ όλη τη διαδικασία. Θα έχουμε πολύ δυνατούς αγώνες κι από άτομα που δεν το περιμένουμε. Θα είναι πολύ υψηλό το επίπεδο. Δεν γνωρίζω για το αν θα έχουμε το νησί της απομόνωσης», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

«Η τελική 24άδα – 26αδα με την οποία θα ξεκινήσει το Survivor δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμη. Το πρώτο τρέιλερ στο οποίο είναι και ο Ντάνος είναι πιο πολύ αφιερωματικό.Οι 11 παίκτες του τρέιλερ έχουν υπογράψει. Και στα άλλα δύο τρέιλερ θα δούμε και τους υπόλοιπους που θα υπογράψουν. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Ντάνος, αφήνω ένα ανοικτό παραθυράκι», τόνισε και αποκάλυψε:

«Έχουν υπογραφεί περίπου 40 προσύμφωνα και βάλε. Συζητιέται αν θα είναι 24 ή 26 οι πρώτοι που θα μπουν και σίγουρα θα μπουν κι άλλοι μετά, γιατί για να ολοκληρωθεί το project χρειάζονται 33-34 παίκτες. Τα εισιτήρια δεν έχουν βγει ακόμα, υπάρχει περίπτωση να φύγει ένα αεροπλάνο, με απευθείας πτήση που δεν υπάρχει, μόνο για το Survivor».

Η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον Γιώργο Λιανό πώς ενημερώνεται για το τι συμβαίνει στην παραλία κι εκείνος της εξήγησε τη διαδικασία, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες δεν φορούν συνέχεια τα μικρόφωνά της, όμως υπάρχουν άνθρωποι με boomer στην παραλία που όταν βλέπει δράση, τους πλησιάζει.

Αναφορικά με το «νησί της απομόνωσης», είπε: «Υπάρχει στο format, αλλά δεν ξέρω πώς χρησιμοποιείται. Στην Αμερική οπυ ψηφίζουν οι παίκτες και όχι ο κόσμος, όταν κάποιοι φεύγουν από το παιχνίδι πηγαίνουν εκεί και υπάρχει ένας τρόπος, προς το τέλος του παιχνιδιού, ένας από αυτούς ή δύο, να μπούν και πάλι. Αλλά, ζουν σε πολύ άσχημες συνθήκες».