Γιώργος Λιβάνης: Η αφιέρωση «φωτιά» που κόπηκε στο μοντάζ
Reality TV

Γιώργος Λιβάνης: Η αφιέρωση «φωτιά» που κόπηκε στο μοντάζ

Γιώργος Λιβάνης: Η αφιέρωση «φωτιά» που κόπηκε στο μοντάζ

Τι αποκάλυψε η Άννα Ζηρδέλη στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Μπορεί ο Γιώργος Λιβάνης όλον αυτόν τον καιρό να κρατά σιγήν ιχθύος και να αποφεύγει να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τις τρυφερές στιγμές της συντρόφου του Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον πρώην σύντροφό της Σάκη Κατσούλη στο Survivor, μια ατάκα – «φωτιά» όμως που είπε στην εμφάνισή του στην εκπομπή «Στην υγεία μας ρε παιδιά» θα συζητηθεί πολύ.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξένησε, μεταξύ άλλων, τον Γιώργο Λιβάνη. Ο τραγουδιστής ερμήνευσε και την τελευταία του επιτυχία με τίτλο «Να είσαι ευτυχισμένη».

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη στο «Ευτυχείτε», η οποία ήταν επίσης καλεσμένη στην εκπομπή, ο τραγουδιστής έκανε μια αφιέρωση που «κόπηκε» στο μοντάζ και το τηλεοπτικό κοινό δεν την άκουσε ποτέ.

Μετά το τέλος του τραγουδιού, ο Γιώργος Λιβάνης είπε «αφιερωμένο στους αχάριστους». Το όλο νόημα μήνυμά του, όμως, φάνηκε να μην προβλήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής, γεννώντας πολλά ερωτηματικά για το αν απευθυνόταν τελικά στη Μαριαλένα.

https://streamable.com/3fzz42

Την ίδια στιγμή και η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά στην παραλία για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που θα έχουν τον πρώτο τους μεγάλο καβγά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του You Weekly ο καβγάς θα γίνει μετά από αγώνισμα ασυλίας.

https://streamable.com/n779zl