Γιώργος Λιβάνης – Βίκυ Κάβουρα: Είναι τελικά ζευγάρι;
Ελλάδα

Γιώργος Λιβάνης – Βίκυ Κάβουρα: Είναι τελικά ζευγάρι;

Γιώργος Λιβάνης – Βίκυ Κάβουρα: Είναι τελικά ζευγάρι;

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day

Έντονες φαίνεται να είναι τις τελευταίες μέρες οι φήμες πως ο Γιώργος Λιβάνης και η Βίκυ Κάβουρα είναι το  νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz, μετά και τις κοινές διακοπές τους στη Μάνη. Ο γνωστός τραγουδιστής που απασχόλησε τα media λόγω της σχέσης του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη του Survivor και η εκρηκτική ξανθιά ηθοποιός βρέθηκαν μαζί στην Πελοπόννησο και οι φήμες για ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day οι δυο τους δεν είναι τίποτα παραπάνω από δυο καλοί φίλοι. «Ο ανερχόμενος τραγουδιστής έχει μόνο φιλικές σχέσεις με τη Βίκυ Κάβουρα. Πρόσφατα, ο Γιώργος Λιβάνης μαζί με τη Βίκυ Κάβουρα και έναν ακόμη φίλο τους επισκέφθηκαν τη Σπάρτη. Έμειναν μαζί για ένα βράδυ κι έπειτα ο Γιώργος Λιβάνης συνέχισε το τριήμερό του στην Πελοπόννησο, ενώ ο φίλος του και η Βίκυ Κάβουρα επέστρεψαν στην Αθήνα. Οι δυο τους παραμένουν δυο καλοί φίλοι».

https://streamable.com/ua4e60

Σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Χθες μιλήσαμε με την ίδια τη Βίκυ Κάβουρα που το διέψευσε. Μας είπε ότι ήταν σε μια κοινή παρέα και ως εκεί».

https://streamable.com/vgjm54