Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν θέλω να σκηνοθετήσω τη γυναίκα μου»
Νέα

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν θέλω να σκηνοθετήσω τη γυναίκα μου»

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν θέλω να σκηνοθετήσω τη γυναίκα μου»

Τα τρυφερά λόγια που χρησιμοποίησε για τη Δανάη Μιχαλάκη

Στον καναπέ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πώς δεν θα ήθελε να τη σκηνοθετήσει και ο λόγος είναι ότι φοβάται την 24ωρη συνύπαρξη και στη δουλειά και στο σπίτι.

«Έχουμε πει ότι είναι το μόνο που δεν θέλω να κάνω στη δουλειά. Θέλουμε να παίξουμε μαζί αλλά δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία εναλλαγής των ρόλων. Εμένα μου αρέσει πολύ ότι η σκηνοθεσία διαδέχεται την υποκριτική και μετά από μια παράσταση μπορεί να φορέσω ένα λαμέ σακάκι να πάω να τραγουδήσω με την μπάντα μου. Αυτή η εναλλαγή μου αρέσει και στο σπίτι μου. Αν είμαστε και οι δυο στις δουλειές μας έχουμε κάτι να πούμε, διαφορετικό. Εάν είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ φοβάμαι ότι μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση μας. Είναι δική μου φοβία. Άλλοι βέβαια το κάνουν αλλά εμένα με φοβίζει αυτό το 24/7 δουλειά και σπίτι μαζί», εξομολογήθηκε για τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη.

«Θα μπορούσα να συνυπάρξω με μια γυναίκα που έχει διαφορετικά πολιτικά πιστεύω, θα ήταν και ωραίο challenge. Θα μπορούσα να συνυπάρξω και με γυναίκα που έχουμε διαφορετική αισθητική στα πράγματα. Δεν θα μπορούσα να είμαι με αυτήν εάν είχαμε διαφορετικούς στόχους ζωής. Ένας από τους λόγους που έχω κουμπώσει με τον γάμο μου και με τη Δανάη είναι το γεγονός ότι έχω ερωτευτεί την καλοσύνη της και εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένος. Είναι μια ποιότητα που δεν τη συναντάς εύκολα στους ανθρώπους, εννοώ την ατόφια, την αυθεντική. Είναι ένας παρονομαστής που μπορεί να κάνει μια σχέση να είναι αρμονική και ευτυχισμένη».