Γιώργος Παράσχος: «Έχω χάσει δουλειά λόγω του Θανάση Πατριαρχέα»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Παράσχος: «Έχω χάσει δουλειά λόγω του Θανάση Πατριαρχέα»

Γιώργος Παράσχος: «Έχω χάσει δουλειά λόγω του Θανάση Πατριαρχέα»

Πώς η ομοιότητά τους έχει επηρεάσει τη δουλειά του

Στη θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» θα πρωταγωνιστήσει ο Γιώργος Παράσχος και με αφορμή την πρεμιέρα, ο ηθοποιός μίλησε Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον συνάδελφό του Θανάση Πατριαρχέα και την ομοιότητά τους, η οποία του έχει στερήσει μέχρι και δουλειά!

«Για ένα χρονικό διάστημα στην αρχή του Σασμού περπατούσα στον δρόμο και με φώναζαν γιατρό! Τότε τα μούσια μου ήταν πιο μεγάλα και απλά χαιρετούσα και γω από ευγένεια. Δούλευα σε ένα εστιατόριο στη Γλυφάδα, που το έλεγαν Σασμός, ένα άτομο που μπαίνει μέσα μού φωνάζει και εκεί “γεια σου γιατρέ|. Τότε έμαθα πως με έλεγαν έτσι γιατί ήταν ο γιατρός στον Σασμός που έκανε υποκριτικά ο Θανάσης Πατριαρχέας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Μια φορά έτυχε να μην είμαι στο μαγαζί και έμαθα ότι πήγε ο Θανάσης Πατριαρχέας για φαγητό! Πρέπει να γνωριστούμε με αυτό τον άνθρωπο και να προτείνω, αφού μοιάζουμε τόσο πολύ, να παίξουμε κάπου τα αδέλφια», τόνισε.

«Έχω χάσει δουλειά και σε σειρά λόγω του Θανάση Πατριαρχέα. Είναι μια άλλη σειρά, που δεν θυμάμαι πως λέγεται τώρα, που ήταν να πάρω έναν ρόλο και μου είπαν πως δεν γίνεται γιατί μοιάζω πάρα πολύ με τον Πατριαρχέα. “Τέλεια, όλα καλά θα πάνε” λέω» κατέληξε.