Γιώργος Πατούλης μετά τον χωρισμό: «Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα»
Ελλάδα

Γιώργος Πατούλης μετά τον χωρισμό: «Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα»

Γιώργος Πατούλης μετά τον χωρισμό: «Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα»

Τι αποκάλυψε για την απόφασή τους να δώσουν τέλος στον γάμο μετά από 35 χρόνια

Στα μέσα του Μάρτη έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση του χωρισμού του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη μετά από 35 χρόνια κοινής ζωής και πορείας. Το ζευγάρι που έχει μαζί έναν γιο, τον Αλέξανδρο αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς με τη Μαρίνα Πατούλη να αποκαλύπτει πως ο σύζυγός της έχει φύγει από το σπίτι εδώ και δυο μήνες.

Ακολούθησαν δηλώσεις και τοποθετήσεις και από τις δυο πλευρές με τον Περιφερειάρχη Αττικής να προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή και να ζητά από τα media να σεβαστούν τον γιο του. Ενώ και η Μαρίνα Πατούλη, μετά και την περιπέτεια με την υγεία της αποφάσισε πως κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της.

Σε συνέντευξή του όμως, στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Γιώργος Πατούλης μιλά ανοιχτά για τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή, αλλά και τη Μαρίνα Πατούλη.

«Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας» αναφέρει χαρακτηριστικά  ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Μιλώντας για τον γιο του Αλέξανδρο αναφέρει: «Προσπαθώ να διαφυλάξω τα προσωπικά μου διότι σχετίζονται με την ψυχοσύνθεση ενός εφήβου, όπως είναι ο γιος μας ο Αλέξανδρος. Οι γονείς του πήραν μια απόφαση και αυτή η απόφαση δεν πρέπει να τον σημαδέψει. Είναι ένα καλό και έξυπνο παιδί που ελπίζω να είναι αύριο και ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία».

Ενώ, στην ερώτηση για το αν ο θάνατος της μητέρας του σχετίζεται με το διαζύγιό του απάντησε: «Αγγίζετε νωπές και ευαίσθητες χορδές για τις οποίες σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελα να μιλήσω. Μπορεί να σχετίζονται και άλλα τα οποία είχαν συσσωρευτεί. Η μητέρα είναι για μένα όπως είπα μια ηρωίδα, η οποία δεν είχε στον ήλιο μοίρα και θυσίασε τη ζωή της για να μας μεγαλώσει και να μας σπουδάσει. Ήταν δίπλα μου πάντα πολύ διακριτική  και στο γάμο μου. Ίσως εξαιτίας αυτής της διακριτικότητας να μην ήμασταν τόσο κοντά στην έγγαμη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν θα ήθελα να τις δημοσιοποιήσω».

Τέλος, στο αν πιστεύει πως το διαζύγιό του έγινε θέμα εκμετάλλευσης απάντησε ως εξής: «Είναι σίγουρο ότι θέματα της προσωπικής ζωής ενός δημοσίου προσώπου προσφέρουν “κλειδαρότρυπα”. Πίσω από αυτά μπορεί ο καθένας να βλέπει τον εαυτό του».