Γιώργος Πατούλης: «Όταν άκουσα τη Μαρίνα να τραγουδάει το “Κυρά Γιώργαινα” χαμογέλασα»
Ελλάδα

Γιώργος Πατούλης: «Όταν άκουσα τη Μαρίνα να τραγουδάει το “Κυρά Γιώργαινα” χαμογέλασα»

Γιώργος Πατούλης: «Όταν άκουσα τη Μαρίνα να τραγουδάει το “Κυρά Γιώργαινα” χαμογέλασα»

Μίλησε στο «Πρωινό» για την πρώην σύζυγο του με τα πιο τρυφερά λόγια

Ο Γιώργος Πατούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για τη σχέση που έχει σήμερα με την Μαρίνα Πατούλη, αλλά και τα Χριστούγεννα που πέρασε με τον γιο του στα Καλάβρυτα:

«Ο Αλέξανδρος έχει τη δυνατότητα να μένει και με τη μαμά του και με εμένα. Υπάρχει συνεπιμέλεια. Παραμένουμε αγαπημένοι […] Εγώ αυτό που ήθελα ήταν κυρίως όσο το δυνατόν να μην επηρεαστεί ένα παιδί. Από εκεί και πέρα, τη Μαρίνα δεν έπαψε κανείς ούτε να την αγαπάει ούτε να τη σέβομαι. Όπως γνωρίζετε κι εσείς, άλλο πράγμα είναι το συναποφασίζουμε και άλλο πράγμα ο σεβασμός. Μην ξεχνάμε, έχουμε ένα παιδί και θα κάνουμε από κοινού ό,τι καλύτερο με ηρεμία για να μεγαλώσει, να αποκτήσει τα εφόδιά του και να γίνουν κτήμα του για όλη του τη ζωή».

Για τη συμμετοχή της Μαρίνας Πατούλη στο J2US, ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε:

«Θεωρώ ότι σε κάθε περίπτωση η Μαρίνα ξέρει να αποφασίζει, ξέρει να διαχειρίζεται το κεφάλαιό της και το γνωστικό και το κοινωνικό. Νομίζω ότι το διαχειρίζεται με τον τρόπο που εκείνη ξέρει. Όταν με ρωτάει λέω την άποψή μου. Είναι αλήθεια ότι με ρώτησε. Της είπα ότι αφού το αποφάσισες και είναι για φιλανθρωπικούς λόγους να το κάνεις. Όταν άκουσα τη Μαρίνα να τραγουδάει το “Κυρά Γιώργαινα” χαμογέλασα. H ζωή έχει και λίγο χιούμορ. Δεν ξέρω αν το είπε για μένα. Το παν είναι να μην δημιουργείς προβλήματα στους ανθρώπους. Νομίζω καλά έκανε και πήγε. Προφανώς δεν ήθελε να δείξει τις φωνητικές της ικανότητες, από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Εγώ νομίζω ότι έκανε ότι ήταν δυνατόν» σχολίασε.

«Αυτή την περίοδο μπορεί να κάνει ό,τι νομίζει ότι πρέπει να κάνει. Εκείνη την περίοδο ήταν αδόκιμο να το τολμήσει», σχολίασε ο Γιώργος Πατούλης για την ενασχόληση της Μαρίνας Πατούλη με την πολιτική.

Δείτε το βίντεο: