Γιώργος Πυρπασόπουλος – Δημήτρης Αλεξανδρής: Το «Λόγω Τιμής» και η πατρότητα
Νέα

Γιώργος Πυρπασόπουλος – Δημήτρης Αλεξανδρής: Το «Λόγω Τιμής» και η πατρότητα

Γιώργος Πυρπασόπουλος – Δημήτρης Αλεξανδρής: Το «Λόγω Τιμής» και η πατρότητα

Οι δύο ηθοποιοί θυμήθηκαν τα παλιά

«Σημείο συνάντησης» στην ΕΡΤ έδωσαν ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και ο Δημήτρης Αλεξανδρής, σε μια συζήτηση εκ βαθέων για τη ζωή τους, τη σειρά που έγραψε ιστορία μέσα από μια παρέα και την οικογένεια.

Η πιο παράξενη φοβία του Γιώργου είναι κάποιες φορές, όταν οδηγεί τη μηχανή του φοβάται ότι θα σπάσει ο άξονάς της, κάτι που του είχε συμβεί στο παρελθόν, ενώ ο Δημήτρης φοβάται τα ύψη.

Το πιο παράξενο περιστατικό επί σκηνής για τον πρώτο είναι συνήθως όταν του κάνουν πλάκα συνάδελφοι, ενώ για τον δεύτερο συνέβη πριν κάποια χρόνια όταν βρισκόταν επί σκηνής με δύο συναδέλφους σε πρεμιέρα και ξέχασαν τα λόγια τους.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος αν δεν ήταν ηθοποιός θα ήθελε να ήταν επαγγελματίας ορειβάτης και ο Δημήτρης Αλεξανδρής να είναι ψαράς.

https://streamable.com/4hro1d

Ο δυο τους γνωρίζονται 25 χρόνια και έκαναν πολύ παρέα πριν και μετά τα γυρίσματα του «Λόγω Τιμής». «Ήταν παιδική χαρά», είπε ο Δημήτρης και του θύμισε την ημέρα που τον είχε δει πρώτη φορά εκεί και του είπε ότι θα κάνει πολύ καλή πορεία. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, προκειμένου να μην χάσει γυρίσματα και επειδή δεν του έδιναν άδεια από τον στρατό, έκανε τον ψυχολογικά ασταθή, όπως είπε.

Ο ίδιος αποζητούσε την «επανάληψη» της σειράς και χάρηκε όταν συνέβη αυτό. «Ήταν μια στιγμή που ήμασταν άνθρωποι που γνωριστήκαμε μέσα σε αυτή, δημιουργήσαμε σχέσεις, κράτησαν και από όλους υπήρχε η επιθυμία να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί και να ζήσουμε αυτό που είχαμε περάσει τότε», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Θα έβλεπα μέλλον σε αυτήν τη παρέα. Θα ήθελα να τους δω πιο πολύ εμπλεκόμενους με τις καταστάσεις του σήμερα, όχι τόσο πολύ με τη σχέση τους».

https://streamable.com/u295fg

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος θα ήθελε να γίνει πατέρας. «Αν προκύψει με τα χαράς. Είναι καλοδεχούμενο και ότι μπορώ να κάνω από πλευράς μου θα το κάνω», τόνισε ενώ ο Δημήτρης Αλεξανδρής είπε ότι για εκείνον δεν ήταν κάτι που το είχε στο μυαλό του. «Πέρναγα μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή μου και ενώ ποτέ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να κάνω παιδιά, σκέφτηκα ότι εαν δεν κάνω παιδί θα τρελαθώ. Ήταν τέλειο. Το παιδί μου γεννήθηκε την ίδια μέρα με μένα στα 33 μου. Δεν ένιωσα ότι μεγαλώνω όταν έγινα πατέρας, τώρα το νιώθω».

https://streamable.com/zhsvb7

Ο Δημήτρης έχει τρία αδέρφια, ο ένας έγινε ποδοσφαιριστής και έχει αναλάβει μαζί με άλλους συνεργάτες την τύχη του ΟΦΗ και ο δεύτερος έχει γίνει κι αυτός ηθοποιός.

https://streamable.com/isv6qw