Γιώργος Ταβλαδάκης: «Η Ελευθερία δεχόταν λεκτική βία – Ψέμα ότι χειροδίκησε ο Σάκης»
Νέα

Γιώργος Ταβλαδάκης: «Η Ελευθερία δεχόταν λεκτική βία – Ψέμα ότι χειροδίκησε ο Σάκης»

Γιώργος Ταβλαδάκης: «Η Ελευθερία δεχόταν λεκτική βία – Ψέμα ότι χειροδίκησε ο Σάκης»

Ο πρώην Survivor έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα

Αδικημένος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Ταβλαδάκης ο οποίος θεωρεί ότι αν είχε ακολουθήσει μια στρατηγική ενδεχομένως να βρισκόταν ακόμα στο παιχνίδι.

Ο πρώην παίκτης των «μπλε» χαρακτήρισε «πηγή του σκανδάλου» τον Τζέιμς Καφετζή, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά που δεχόταν η Ελευθερία Ελευθερίου και μίλησε για τον φίλο του Σάκη.

«Είναι μια εμπειρία που ξέρεις ότι δεν θα την ξαναζήσεις ποτέ. Είμαι αδικημένος πολύ. Καμιά φορά είσαι και άξιος της μοίρας σου. Θα μπορούσα να είχα σκεφτεί με στρατηγική και να ήμουν ακόμα εκεί», δήλωσε ο Γιώργος στο Dot και συνέχισε:

«Μόνο τον Σάκη γνώριζα πριν μπω στο παιχνίδι. Στα on είναι άλλοι άνθρωποι κάποιοι, τα περισσότερα που λέγονται είναι off. Λέγονται πράγματα όπως το να μιλήσεις σε κάποιον άσχημα. Το λάθος που πιστεύουν κάποιοι είναι ότι επειδή κάτι δεν είναι καταγεγραμμένο δεν έχει ειπωθεί ποτέ. Μπήκαμε να φτιάξουμε τα πράγματα και καταλήξαμε ότι αυτό δεν γινόταν. Στην αρχή ήμουν αντίθετος με τον Άλεξ και τον Chris αλλά αργότερα κατάλαβα ότι η πηγή του σκανδάλου ήταν η τριάδα Τζέιμς, Άννα Μαρία και Νίκος. Το “κεφάλι” είναι ο Τζέιμς ξεκάθαρα. Ο Νίκος ακολουθεί και κάποιες φορές παρά τη θέλησή του. Μπορεί σε κάποια να διαφωνεί αλλά πρέπει να συμφωνήσει».

«Δεν μπορούσα να δεχτώ έναν άνθρωπο να ασκεί λεκτική βία σε έναν άλλον. Η Ελευθερία δεχόταν προσβολές καθημερινά και ειρωνείες και δεν έχει φανεί κάτι».

Για τον τσακωμό ανάμεσα σε Τζέιμς και Σάκη: «Τσακώθηκαν από τη μέρα που ξεστόμισε κάτι πολύ βαρύ στην καλύβα και τρελάθηκε ο Σάκης. Είπε ο Τζέιμς μπροστά στις κάμερες επίτηδες κάτι πολύ βαρύ για να εκθέσει πράγματα και καταστάσεις. Και ο πιο απλός άνθρωπος θα αντιδρούσε, ήταν ξεκάθαρος ο στόχος του Τζέιμς να μας εκνευρίσει. Επεδίωκε πάντα να μας τσιγκλάει. Ο Σάκης το κατάλαβε μετά που του το εξήγησα».

Για τον λόγο που τον κατηγόρησε η Άννα Μαρία: «Παραποίησε τα λόγια μου για να με εκθέσει. Εγώ της είχα πει ότι με αυτά που κάνετε ο κόσμος θα σας περιμένει έξω με τις ντομάτες. Τρόμαξα από την πρώτη μέρα που μπήκαμε με τη συμπεριφορά τους. Είδα πολλούς ηθοποιούς εκεί μέσα. Η πείνα δεν με δυσκόλεψε, χάριζα το φαγητό μου. Το δύσκολο ήταν τα κουνούπια».

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης αποκάλυψε ότι ο Τζέιμς μετά τον τσακωμό με τον Σάκη του πρότεινα να γίνουν πεντάδα μαζί με τη Μαριαλένα, τον Νίκο και την Άννα Μαρία ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε καμία χειροδικία. «Άκουσα μετά λύπης μου ότι ο Σάκης χειροδίκησε. Δεν ισχύει σε καμία των περιπτώσεων. Είναι ρητός όρος ότι σε μια τέτοια περίπτωση φεύγεις απευθείας».

https://streamable.com/p3vq0b