Γιώργος Θεοφάνους: Ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια Παντελίδη – «Έκανα λάθος»
Νέα

Γιώργος Θεοφάνους: Ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια Παντελίδη – «Έκανα λάθος»

Γιώργος Θεοφάνους: Ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια Παντελίδη – «Έκανα λάθος»

Ο γνωστός συνθέτης τοποθετήθηκε δημόσια για να κλείσει το θέμα που προέκυψε

Κάποιες δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ενόχλησαν την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και κυρίως τη μητέρα του Αθηνά, η οποία αποφάσισε να αποστείλει εξώδικο, ζητώντας του να ανακαλέσει.

Ο γνωστός συνθέτης αποκάλυψε στη «Super Κατερίνα» ότι η πιο δύσκολη μέρα της ζωής του ήταν εκείνη του θανάτου του τραγουδιστή. «Το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε σκοτώθηκε… Μετά είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου ρε φίλε. Εντάξει να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο του άλλου. Έκλαιγα όλη την ημέρα, έλεγα γιατί… Πολλές φορές καταλαβαίνω έχουμε θέση, αλλά έχουμε τρόπους να τα πούμε», είχε πει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Θεοφάνους και αυτές οι δηλώσεις ήταν που εξόργισαν την Αθηνά Παντελίδη, η οποία κινήθηκε νομικά.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Γιώργος Θεοφάνους αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

«Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος», έγραψε αρχικά και συνέχισε:

Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική».

«Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως, και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης. Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν…» κατέληξε.