Γιώργος Τσαλίκης: «Αυτό που θέλω και αυτό που θα γίνει είναι ότι θα δικαιωθώ»
Νέα

Γιώργος Τσαλίκης: «Αυτό που θέλω και αυτό που θα γίνει είναι ότι θα δικαιωθώ»

Γιώργος Τσαλίκης: «Αυτό που θέλω και αυτό που θα γίνει είναι ότι θα δικαιωθώ»

Τι απαντά ο τραγουδιστής για την κόντρα του με τον ΣΚΑΪ

Τις διαφορές τους στα δικαστήρια φαίνεται ότι θα λύσουν ο Γιώργος Τσαλίκης και το κανάλι του Φαλήρου, καθώς η συνεργασία τους, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Ο τραγουδιστής, είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ για να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother τη νέα σεζόν και μάλιστα, ήταν εκείνος που το ανακοίνωσε κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Αυστραλία.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε το κανάλι του Φαλήρου, το οποίο προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης για παραβίαση του όρου εχεμύθειας, με τον ίδιο να «απαντά» με ένα βίντεο από την ημέρα που έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο.

Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν έμεινε μόνο στην απάντηση μέσα από τα social media, αλλά μίλησε και στους δημοσιογράφους, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Είμαι καλά, αλλά όπως ξέρετε, εκτός από τα τηλεοπτικά έχουμε και Πανελλήνιες. Ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και χτύπαγε το τηλέφωνό μου ασταμάτητα. Έκανα μια ανάρτηση στην οποία ήμουν αληθινός. Όταν μιλάω πάντα υπάρχει λόγος και πάντα λέω την αλήθεια και πορεύομαι με αυτή στη ζωή μου. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί αυθόρμητα με την έννοια του παρορμητισμού και της βλακείας. Όταν μιλάω είμαι πολύ προσεκτικός, έχει πάρει τη νομική οδό οπότε όπως καταλαβαίνετε πρέπει να είμαι πολύ φειδωλός. Δεν μου πρότειναν κάτι άλλο. Αυτό που θέλω και αυτό που θα γίνει είναι ότι θα δικαιωθώ. Έχετε υπομονή λίγες μέρες, ήδη είπα πολλά», δήλωσε μεταξύ άλλων.

https://streamable.com/bkarjw