Γιώργος Τσαλίκης για Big Brother: «Αν μπορούσα να βάλω ένα τίτλο θα έλεγα “Όλα λάθος”»
Νέα

Γιώργος Τσαλίκης για Big Brother: «Αν μπορούσα να βάλω ένα τίτλο θα έλεγα “Όλα λάθος”»

Γιώργος Τσαλίκης για Big Brother: «Αν μπορούσα να βάλω ένα τίτλο θα έλεγα “Όλα λάθος”»

Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για το reality το οποίο θα παρουσίαζε

Μακριά από κάμερες και δηλώσεις επιλέγει να είναι αυτήν την περίοδο ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος το περασμένο διάστημα βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων, λόγω του θέματος που είχε προκύψει με τον ΣΚΑΪ και τη διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών, πριν καλά καλά ξεκινήσει.

Ο τραγουδιστής ήταν να αναλάβει την παρουσίαση του Big Brother και ενώ όλα ήταν «κλεισμένα» και υπογεγραμμένα, τελικά «ναυάγησε» και την θέση του πήραν οι Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα.

«Η αποχή έγινε λόγω μιας διαμάχης με τον εαυτό μου. Δεν θέλω να βγαίνω συνεχώς και να λέω τα ίδια πράγματα. Δεν θέλω να είμαι κουραστικός», δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά στο Big Brother: «Την ημέρα της πρεμιέρας ήμασταν με τους κουμπάρους μου σε ένα roof top στο κέντρο της Αθήνας. Μου πέρασε από το μυαλό ότι αυτήγ την ώρα θα ήμουν κάπου αλλού και ήθελα αυτή τη σκέψη να τη διώξω με μια πάρα πολύ ωραία θέα».

«Όταν γύρισα στο σπίτι έβαλα για λίγο και μετά από μια εβδομάδα πέτυχα ένα επεισόδιο. Μη με ρωτάτε πώς μου φάνηκε γιατί δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Αν μπορούσα να βάλω ένα τίτλο στη φάση Big Brother και ΣΚΑΪ θα έλεγα “Όλα λάθος”. Εγώ θα είχα εμπλοκή και στο casting. Τώρα είναι όλα λάθος».

Αναφορικά με τους Γκουντάρα – Κάκκαβα: «Δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με τα παιδιά. Τι να τους πω εγώ; Πώς νιώθετε που τα social media θέλουν τον Τσαλίκη; Δεν θα πήγαινα στην εκπομπή τους, δεν νιώθω καλά. Χωρίς να έχω κάτι μαζί τους».

https://streamable.com/z0wvnw