Γιώργος Τσαλίκης: «Κλείνει» στον Alpha;
Νέα

Γιώργος Τσαλίκης: «Κλείνει» στον Alpha;

Γιώργος Τσαλίκης: «Κλείνει» στον Alpha;

Το τηλεοπτικό μέλλον του

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ένα πρόσωπο που έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στην τηλεόραση.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο ΣΚΑΪ του πρότεινε πέρσι να παρουσιάσει το Big Brother, ένα ριάλιτι δύσκολο που απαιτεί ειδικό χειρισμό από τον παρουσιαστή.

Μπορεί τελικά να μην παρουσίασε το ριάλιτι εγκλεισμού με τα γνωστά επακόλουθα που θα λυθούν, όπως φαίνεται, στις αίθουσες των δικαστηρίων αλλά ο τραγουδιστές δεν θα μείνει εκτός τηλεόρασης.

Η αλήθεια είναι ότι από την στιγμή που ναυάγησε η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Τσαλίκης δεν προλάβαινε να δέχεται προτάσεις.

Η πρώτη κρούση, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, ήταν από τον ΑΝΤ1, όταν αναζητούσε παρουσιαστή αρχικά για το Game of Chefs και μετά για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε ραντεβού με το Star μιας και το κανάλι ήθελε να βρει έναν επικοινωνιακό άνθρωπο, που να μπορεί να μπορεί να ξεκλειδώνει τον κόσμο, για το ριάλιτι δημοπρασιών Cash or Trash.

Τελικά, παρόλο που ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» το όνομα του παρουσιαστή του Cash or Trash, ο Γιώργος Τσαλίκης φαίνεται ότι θα κλείσει τελικά στον Alpha.

Ο σταθμός ήταν ένας από εκείνους που βολιδοσκόπησαν τον παρουσιαστή για μία σειρά από projects που ετοιμάζει και που θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο, αλλά και την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και μένει μόνο και ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.