Γιώργος Τσαλίκης: «Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί που είχαν κατακλείσει τα μαγαζιά ήταν οι αναίσθητοι Έλληνες;» – Η παρανόηση με τον Γρηγόρη Γκουντάρα
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Τσαλίκης: «Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί που είχαν κατακλείσει τα μαγαζιά ήταν οι αναίσθητοι Έλληνες;» – Η παρανόηση με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Γιώργος Τσαλίκης: «Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί που είχαν κατακλείσει τα μαγαζιά ήταν οι αναίσθητοι Έλληνες;» – Η παρανόηση με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Ενοχλήθηκε ο δημοσιογράφος αλλά προτίμησε να μην απαντήσει

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πραγματοποίησε ο Γιώργος Τσαλίκης, θέλοντας να δώσει τη δική του απάντηση στο γεγονός ότι κι εκείνος ήταν ανάμεσα στους τραγουδιστές που εργάστηκε το βράδυ του Σαββάτου, μετά το τριήμερο πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο γνωστός τραγουδιστής παρουσίασε τη δική του πλευρά, ενώ οι τόνοι ανέβηκαν σε κάποια στιγμή, με τον ίδιο μάλιστα να αναφέρεται στον Γρηγόρη Γκουντάρα για σχόλια που έκανε, τα οποία ωστόσο, όπως του απάντησε ο παρουσιαστής, παρανόησε.

«Αρχικά, θα ήθελα να συλλυπηθώ δημόσια, διότι είναι μία ανείπωτη τραγωδία. Οι καλλιτέχνες έχουμε συνηθίσει σε πολύ τραγικές στιγμές της δικής μας ζωής να δουλεύουμε και να βγαίνουμε στη σκηνή. Εγώ έχασα τον αδελφό της Δώρας, στις 17:00 έγινε η κηδεία και στις 23:30 ήμουν στο Ρομέο», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Δυστυχώς, είμαστε ταγμένοι στην προσφορά απέναντι στον κόσμο», τόνισε ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Θα διαφωνήσω με τον Γρηγόρη (Γκουντάρα) που είπε ότι όσοι κατέκλυσαν τα θέατρα και τα νυχτερινά κέντρα το Σάββατο ήταν οι αναίσθητοι Έλληνες».

«Για ακόμη μια φορά παρανόησες αυτά που είπα και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία», απάντησε εμφανώς ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο αντίλογος με την Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια δεν συμφωνούσε με τα λεγόμενα του Γιώργου Τσαλίκη και μάλιστα οι τόνοι ανέβηκαν, χωρίς ωστόσο να μετατρέπεται σε προσωπικό το θέμα.

«Οι καλλιτέχνες, είτε είναι ηθοποιοί είτε τραγουδιστές, έχουμε συνηθίσει σε πολύ τραγικές στιγμές της δικής μας ζωής να βγαίνουμε στη σκηνή. Ας μη μιλάμε για σεβασμό και ενσυναίσθηση όταν οι καλλιτέχνες, στο δικό τους προσωπικό πένθος… Οι καλλιτέχνες δυστυχώς είμαστε ταγμένοι σε αυτό που λέγεται προσφορά πάνω στη σκηνή και τέχνη για τον κόσμο που έρχεται.

Το Σάββατο μέχρι πολύ αργά το απόγευμα, όλα τα μαγαζιά δέχονταν κρατήσεις. Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είχαν κατακλύσει τα νυχτερινά μαγαζιά και τα θέατρα, ήταν οι αναίσθητοι Έλληνες;» είπε ο τραγουδιστής με την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδρά τονίζονταςι θα περίμενε περίμενε μια άλλη στάση στο συλλογικό πένθος.

«Μιλήσαμε με το μαγαζί και είπαμε ότι το Σάββατο το βράδυ θα ανοίξουμε κανονικά γιατί πέρα από το γεγονός πως είμαστε συντετριμμένοι, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτά τα μαγαζιά και τα θέατρα που αυτό το βδομαδιάτικο το χρειάζονται για τα δικά τους παιδιά. Πιστεύετε ότι εμείς που ανοίξαμε, το κάναμε για να πάρουμε τα χρήματα αυτής της βραδιάς; Είμαστε όλοι μπερδεμένοι» συνέχισε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Η Κατερίνα Καινούργιου σε άλλο σημείο και με αρκετή ένταση, αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Τσαλίκης, σε άλλες περιπτώσεις, όταν χρειάστηκε να μείνει κλειστό το μαγαζί, είχε πληρώσει ο ίδιος τους υπαλλήλους τους, έτσι ώστε να μην χάσουν το μεροκάματό τους, γι αυτό και διαφωνούσε με όσα έλεγε.

«Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που θέλει να πατήσει ένα προσωπικό break σε αυτό που νιώθει» επέμεινε ο τραγουδιστής.

Η ένταση συνεχίστηκε με τον Γιώργο Τσαλίκη να ζητά να πέσουν και την Κατερίνα Καινούργιου να εξηγήσει ότι δεν πρόκειται για προσωπικό θέμα. «Κανένας δεν ένιωσε καλά όταν ανέβηκε στη σκηνή το Σάββατο το βράδυ. Κι εγώ δεν πήγα χαρούμενος στη δουλειά μου» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής.

«Μην ποινικοποιούμε τους ανθρώπους που θέλουν να ξεσκάσουν. Μιλάμε για τη δημόσια εικόνα μας και μόνο; Το προνόμιο της ευαισθησίας δεν το έχει μόνο αυτός που παρουσιάζει μία εκπομπή. Το προνόμιο της ευαισθησίας το έχω ως άνθρωπος που έχω κάνει μία συγκεκριμένη διαδρομή. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι και μπερδεμένοι», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.