Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: Η απόφαση να της κάνει πρόταση γάμου, η παρομοίωση και το Survivor
Νέα

Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: Η απόφαση να της κάνει πρόταση γάμου, η παρομοίωση και το Survivor

Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: Η απόφαση να της κάνει πρόταση γάμου, η παρομοίωση και το Survivor

Η πρώτη κοινή συνέντευξη του ζευγαριού

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη, μίλησαν για τον γάμο τους, την περίοδο που ο ηθοποιός συμμετέχει στο Survivor και τον λόγο που εκείνη έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο την παραγωγή και πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους μετά τον ερχομό του γιου τους, Αλέξανδρου.

Ο Γιώργος θυμήθηκε τη στιγμή που γνωστός σκηνοθέτης προσπάθησε να τον παρενοχλήσει και εξήγησε γιατί έχουμε τελειώσει πια με τις «αυθεντίες».

«Είμαστε πολύ αντίθετοι χαρακτήρας, εγώ κάπως τον γειώνω και κάπου εκεί βρίσκουμε την ισορροπία με τον Γιώργο. Με μαγεύει ο αυθορμητισμός του, είναι σαν ένα μικρό παιδί που θα σου πει ό,τι σκέφτεται», είπε αρχικά η Γεωργία και ο Γιώργος πρόσθεσε:

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχω στεναχωρήσει και καλά έκανα και υπάρχουν και άλλοι που ζήτησα συγγνώμη. Δεν χρωστάω συγγνώμη».

«Την πρώτη φορά που με είδε μου είπε ότι μοιάζει με σκίουρος», αποκάλυψε εκείνη και συνέχισε: «Ήταν ο άντρας των ονείρων μου, μου άρεσε από τα 13 μου».

«Είναι η πιο σημαντική γυναίκα της ζωής μου. Μέχρι τα 40 μου λυπόμουν τους ανθρώπους που μου έλεγαν περιμένω παιδί. Δεν χαιρόμουν με τη χαρά τους. Μου άρεσε περισσότερο η δική μου εκδοχή της ζωή, από τη δική τους. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει και το έχω κάνει με αυτό το κορίτσι», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Έχουμε περάσει σε ένα άλλο στάδιο. Είναι πιο ερωτευμένη με τον γιο μου από ότι με εμένα και της το δίνω αυτό», πρόσθεσε.

«Είμαστε ανήσυχοι για την εποχή μας, για τους ανθρώπους που αδικούνται, για τους ανθρώπους που παρενοχλούνται και είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε πράγματα που μας ενοχλούν. Δεν ανέχομαι πια να ζει σε αυτόν τον κόσμο ο γιος μου», τόνισε ο Γιώργος Χρανιώτης σχετικά με τα δεδομένα της κοινωνίας αυτήν την περίοδο και μίλησε για τις συμπεριφορές τον χώρο:

«Κάποια στιγμή μάλωσα με τη μητέρα μου γιατί μου υποστήριξε έναν από τους θύτες του MeToo. Τη θύμησα ότι όταν ήμουν 20 χρονών προσπάθησε με πολύ προσεκτικό τρόπο να κάνει κάτι μαζί μου και τον απώθησα. Αν ένα άλλο παιδί ήταν στη θέση μου, μπορεί να ήταν καταστροφικό το αποτέλεσμα. Έχω συναντήσει συμπεριφορές απαξιωτικές και σε πρόβες και σε παραστάσεις. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι και εκπαιδευμένοι να βάζουμε όρια. Δεν χρειάζεται να ανεχόμαστε τίποτα που δεν θέλει το σώμα μας. Τη στιγμή της παρενόχλησης σκέφτηκα πως ίσως πρέπει να το κάνω γιατί έτσι είναι τα πράγματα».

«Ήμουν μια τρελή. Ήμασταν δυομιση χρόνια μαζί. Μου φαινόταν πολύ φυσιολογικό ότι θα πάει και του λέω πόσε φορές τη βδομάδα μιλάμε. Μετά πήρα την παραγωγή και μου είπαν ότι δεν θα μιλάμε. Τους έπαιρνα κάθε μέρα τηλέφωνο. Σε ένα υπερέβαλα τόσο που νόμιζαν ότι ήμουν έγκυος. Περίμενα να βγει υποψήφιος για να τον ψηφίσω να φύγει. Όταν μιλήσαμε μετά από 3 μήνες στο τηλέφωνο, κλαίγαμε για 4 λεπτά», σχολίασε η Γεωργία Αβασκαντήρα για τη συμμετοχή του αγαπημένου της στο Survivor.

«Στο Survivor αποφάσισα ότι θέλω να παντρευτούμε», πρόσθεσε ο Γιώργος Χρανιώτης και αποκάλυψε: «Τα πρώτα δύο πράγματα που έκανα όταν βγήκα ήταν να φάω σαν κτήνος και να αγοράσω ένα δαχτυλίδι που δεν της άρεσε και πολύ».

«Δεν βλέπω Survivor γιατί βαριέμαι. Έχει αρχίσει να συναντά το Bachelor και το Big Brother, ενώ αυτό που έκανα εγώ δεν είχε σχέση με reality», επεσήμανε για τον φετινό κύκλο.