Γιώργος Χρανιώτης: Οι τελευταίες ώρες πριν «φύγει» ο πατέρας του, ο γιος του και το Survivor
Νέα

Γιώργος Χρανιώτης: Οι τελευταίες ώρες πριν «φύγει» ο πατέρας του, ο γιος του και το Survivor

Γιώργος Χρανιώτης: Οι τελευταίες ώρες πριν «φύγει» ο πατέρας του, ο γιος του και το Survivor

Ο ηθοποιός συγκινεί με τα λόγια του για την απώλεια του πατέρα του

Την απόλυτη ευτυχία αλλά και τη μεγάλη απώλεια στη ζωή του μέσα σε λίγους μήνες έζησε ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος πριν από εννέα μήνες κράτησε στα χέρια του τον γιο του, ενώ πριν από τρεις μήνες έχασε τον αγαπημένο του πατέρα.

«Δεν υπάρχει τέλειος πατέρας, είσαι ο πατέρας με τα δικά σου λάθη, ατέλειες και βλακείες. Εμένα η άποψή μου για τα μωρά είναι ότι πρέπει να τους δώσεις πολύ αγάπη και ο τρόπος που τα αγαπάς κάνει τη διαφορά. Θέλει να εκτεθείς απέναντί τους. Αυτό το χαμόγελο που μου δίνει ο γιος μου τα νιώθει», είπε στο Dot ο ηθοποιός και οι αλλαγές στη ζωή του αυτό το 9μηνο:

«Ήταν εκπαίδευση. Έχω αλλάξει σαν άνθρωπος. Δεν στέκομαι στον εαυτό μου, ήμουν πολύ εγωιστής. Τώρα η ζωή μου έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με το παιδί. Από το εγώ στο εμείς, είναι μια μετάβαση που απολαμβάνω».

Ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν στον τοκετό: «Ήμουν υποχρεωμένος να είμαι. Κάθε άντρας οφείλει. Ο ήρωας είναι η γυναίκα. Συγκινήθηκα αλλά δεν έκλαψα. Έκλαψα μετά από 15 μέρες στο μπάνιο, όταν συνειδητοποίησα την ευτυχία που ένιωσα με τον γιο μου. Όταν κάποιος έλεγε ότι θα γίνει γονιός τον λυπόμουν. Μέχρι τα 40 μου δεν ήθελα γάμο και παιδιά. Όταν είδα τη γυναίκα μου κατάλαβα ότι έμπλεξα αλλά δεν ήξερα σε τι βαθμό».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο θέατρο, όταν εκείνη είχε πάει με μια φίλη της. «Είπα πολλές βλακείες για να την εντυπωσιάσω, πολλά τσιτάτα. Μου είπε κάποια στιγμή ότι είναι πολύ ντροπαλή και εμένα μου αρέσουν οι ντροπαλές γυναίκες».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι της έκανε πρόταση γάμου πάνω σε ένα SUP στα ανοιχτά, στη Χαλκιδική, ένα βράδυ με πανσέληνο.

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχει περάσει είναι η απώλεια του πατέρα του, έξι μήνες αφότου γεννήθηκε ο γιος του. «Ήμουν προετοιμασμένος. Η τελευταία μου προσευχή ήταν ότι αν μπορεί να το πάμε, αν δεν αντέχει να φύγει. Έφυγε την επόμενη μέρα. Όταν αισθάνεσαι ότι η ζωή του θα είναι καλύτερη και το μόνο εγωιστικό είναι ότι θα σου λείψει… Του κράτησα το χέρι δύο ώρες πριν φύγει. Κόλλησε κορονοϊό και πήγα στο νοσοκομείο και παρακάλεσα. Του μίλησα, ήταν δύσκολη η επικοινωνία μας, άκουγε και προσπαθούσε να μιλήσει. Κατάλαβε πόσο τον αγαπάω».

Σχετικά με την απόφασή του να συμμετέχει στο Survivor: «Πάντα μου άρεσε να κλείνω το κινητό μου και να κάθομαι σε μια παραλία. Έχω επενδύσει στην τεμπελιά. Ήταν καθαρό το κεφάλι μου. Πήρα πολύ σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου. Έκανα λίστα ποιοι είναι οι πραγματικοί μου φίλοι, αποφάσισα ότι θέλω να παντρευτώ τη γυναίκα μου, είχα αποφασίσει ότι θέλω να περάσω χρόνο με τον μπαμπά μου».

«Με τον Ντάνο είμαστε φίλοι, είναι ντόμπρος, εκτιμώ την ψυχή του και αυτό που βλέπω στα μάτια του δεν είναι διαφορετικό από αυτό που λέει».

Όσο για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου: «Είναι μια πολύ ωραία περίοδος που αρχίζουμε κι έχουμε απαιτήσεις οι ηθοποιοί. Είναι μια καλή ευκαιρία για αλλαγή. Το θέατρο δεν είναι χώρος που κυριαρχεί η ασυδοσία. Είναι μαγικός και όχι παρενόχλησης».

Όσο για τα επαγγελματικά του βήματα: «Θα μπω στον “Ήλιο”, έχω μια μπάντα και διδάσκω αυτοσχεδιασμό».

https://streamable.com/nheu2v