Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν φοβάμαι για την υγεία μου. Έκοψα το αλκοόλ και την κακή διατροφή»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν φοβάμαι για την υγεία μου. Έκοψα το αλκοόλ και την κακή διατροφή»

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν φοβάμαι για την υγεία μου. Έκοψα το αλκοόλ και την κακή διατροφή»

Τι κάνει για να διατηρείται σε φόρμα;

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποκάλυψε στο Happy Day όσα άλλαξε για να βελτιώσει την υγεία του.

«Δεν φοβάμαι κάτι για την υγεία μου, είμαι πολύ σίγουρος ότι κάνω τα σωστά. Ο φόβος ο δικός μου έχει να κάνει πολλές φορές με τη διάθεση. Φοβάμαι πολλές φορές μην χαλάσει η διάθεση αν είναι ευχάριστη ή σε τραπέζια αν είναι πολύ χαρούμενα τα πράγματα λέω “ωχ μη γίνει κάτι και χαλάσει”. Σε θέματα υγείας που τα θεωρώ σοβαρά, όχι, ποτέ δεν φοβήθηκα», δήλωσε αρχικά στην Όλγα Λαφαζάνη και συνέχισε:

«Έχω κόψει πράγματα τα οποία με βοηθούσαν, όπως το αλκοόλ, η κακή διατροφή γιατί έτρωγα πολύ άσχημα και κακές ώρες, γυμνάζομαι. Αυτό που πήρα απόφαση είναι ότι τίποτα δεν αλλάζει με τη μία και κατευθείαν, θέλει λίγο σαν τη θάλασσα που τρώει τον βράχο. Να παλεύεις για τα πράγματα γιατί αλλιώς δεν γίνεται».

Ο Γιώργος Χρυστοστόμου θα βρίσκεται στην εκπομπή The Friend του ΑΝΤ1+, αλλά δεν θα κάνει τηλεόραση αυτήν την περίοδο.

Ο ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική του εξέλιξη, αλλά και τα πιο απρόσμενα σχόλια που του έχουν γίνει.

«Τον πρώτο καιρό έδωσα πάρα πολύ κόπο στην αποδοχή, μετά μου πήρε πολύ χρόνο η απόδοση και τώρα με ενδιαφέρει μόνο η εξέλιξη. Είναι κάτι το οποίο πονάει με την έννοια ότι είναι κάτι που σε βγάζει από τα πολύ σίγουρα μονοπάτια που πας και όταν είναι να πάει λίγο παραπέρα το όλο πράγμα είναι σαν να αλλάζεις δέρμα», δήλωσε και συνέχισε:

«Μου έχει πει ένας θεατής, “ήταν τόσο δύσκολο να κάνεις κάτι τόσο πρόχειρο” και δεν ήξερα πως να το πάρω. Θετικά ή αρνητικά. Όπως επίσης έχω ακούσει το «δεν σου το ‘χα» το οποίο ήταν για καλό αλλά δεν ακούστηκε έτσι. Ένα παιδάκι πάλι τρίτης δημοτικού μου είπε, “δεν με εκφράζει αυτό που βλέπω”. Πολύ σοκαριστικό».