Γιώργος Χρυσοστόμου: «Είδα τον εαυτό μου να ταράζεται που δεν μπορεί να μεταδώσει αυτό που θέλει»
Νέα

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Είδα τον εαυτό μου να ταράζεται που δεν μπορεί να μεταδώσει αυτό που θέλει»

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Είδα τον εαυτό μου να ταράζεται που δεν μπορεί να μεταδώσει αυτό που θέλει»

Ο ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που δίδασκε υποκριτική αλλά ένιωσε ότι υπερβαίνει τα όρια και σταμάτησε

Το γούρι της Ναταλίας Γερμανού για την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται», είναι ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος δεν της χάλασε το χατίρι και της έκανε ποδαρισκό στην πρεμιέρα της.

«Το καλοκαίρι έμεινα στην Αθήνα, γιατί αν με έπιανε η τεράστια ανάγκη να φύγω από εκεί που θα ήμουν, θα με έπιανε κάποιος πανικός. Προτίμησα να μείνω εδώ, να οργανωθώ, να ξεκουραστώ. Είναι το πρώτο καλοκαίρι που δεν δούλευα, είχα κενό ενάμιση μήνα και ήταν σοκαριστικό», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός ενώ για το αν υπάρχει στο πλάτο του για τη φετινή σεζόν η τηλεόραση, απάντησε:

«Κάτι μαγειρεύεται αλλά δεν έχω υπογράψει ακόμα. Αν γίνει αυτό που σχεδιάζουμε θα είναι πολύ ωραίο. Είναι κάτι κωμικά στενάχωρο».

Για την περίοδο που δίδασκε υποκριτική αλλά ένιωσε αμήχνα και δυσάρεστα και την άφησε, τόνισε: «Τότε έπαιζα τον Κρέοντα στην Αντιγόνη και διαχειριζόμουν τα του Κρέοντα τότε. Εγώ είδα τον εαυτό μου να ταράζεται που δεν μπορεί να μεταδώσει αυτό που θέλει και δεν έχω και την υπομονή και τη λαχτάρα. Το δοκίμαστα και το άφησα να ξεχαστεί».

Για το αν κάποιοι από τους συναδέλφους του έχουν κάνει κατάχρηση εξουσίας: «Έχει συμβεί αλλά όχι τόσο από τους συναδέλφους. Πιο πολύ το κάνουν τα πιο πάνω κλιμάκια, σκηνοθέτες και παραγωγοί. Εμείς οι ηθοποιοί ενωνόμαστε όταν χρειάζεται».

Σαν άνθρωπος έχει έντονο το συναίσθημα της δικαιοσύνης μέσα του. «Μου αρέσει να είναι όλοι στην ώρα τους και όλοι πειθαρχημένοι στη δουλειά. Αν περάσουμε καλά, καλώς. Πολλοί συνάδελφοι και παλιοί φίλοι ξεκινάνε ανάποδα, εγώ δεν είμαι καθόλου έτσι. Μπορεί να με βγάλει εκτός εαυτού να μην είμαι στην ώρα μου. Θέλω να δουλεύω μέσα σε ένα πλαίσιο και με απόλυτη πειθαρχία».

https://streamable.com/g70tda