Γιώτα Νέγκα: «Δεν είμαι μόνη μου αυτήν την περίοδο. Είμαι μια χαρά!»
Νέα

Γιώτα Νέγκα: «Δεν είμαι μόνη μου αυτήν την περίοδο. Είμαι μια χαρά!»

Γιώτα Νέγκα: «Δεν είμαι μόνη μου αυτήν την περίοδο. Είμαι μια χαρά!»

Η τραγουδίστρια μίλησε για την παιδική της ζωή και τον γάμο της που ολοκληρώθηκε ύστερα από 20 χρόνια

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day παραχώρησε συνέντευξη η Γιώτα Νέγκα και αποκάλυψε ότι δεν είναι μόνη στη ζωή, ενώ μίλησε και για τους γονείς της, οι οποίοι τη στήριξαν απόλυτα στην επιλογή της να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Το τραγούδι “Δίκιο” εκφράζει κομμάτια του εαυτού μου, όχι μόνο όμως σε εμένα. Είναι πολλοί άνθρωποι που ήρθαν και μου είπαν ότι είναι λες και γράφτηκε για εκε΄νους. Όλοι από τα ίδια μονοπάτια περνάμε», δήλωσε αρχικά στον Δημήτρη Παπανώτα και συνέχισε:

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν φτωχικά αλλά χαρούμενα, γεμάτα αγάπη. Είμαι μοναχοπαίδι και “έφαγα” με το κουτάλι την αγάπη. Είμαι παιδί του έρωτα. Έλεγα στους γονείς μου ότι όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω ηθοποιός, χορεύτρια, αεροσυνοδός, όμως το τραγούδι με διάλεξε. Αυτό μου έδινε χαρά. Η μαμά μου έλεγε “σε βλέπαμε από μικρή που ήθελες να γίνεις τραγουδίστρια. Γιατί δεν σε πήγαμε σε ωδείο;”. Ο μπαμπάς μου πάντα το ήθελε, η μαμά γκρίνιαζε λίγο με τη νύχτα. Φοβόταν. Δεν είχε το σαράκι της σκηνής. Με στήριξαν πολύ».

Για τον γάμο της: «Παντρεύτηκα όταν ήμουν 20 χρονών επειδή ερωτεύτηκα. Νεανικός έρωτας. Διάλεξα τον γάμο και όχι το τραγούδι. Ένιωθα πως η αγάπη μου για το τραγούδι θα μπορούσε να φυτοζωήσει. Δεν μπόρεσε να συμβεί αυτό. Όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Όταν δύο άνθρωποι παντρεύονται και ζουν μαζί από νωρίς, υπάρχει πιθανότητα οι πορείς τους να αποκλίνουν. Μεγαλώνουμε διαφορετικά. Με τον σύζυγό μου χωρίσαμε μετά από 20 χρόνια έγγαμου βίου. Δεν ήταν πολεμικό διαζύγιο. Δεν υπήρχαν προστριβές και εντάσεις, ήταν ανθρώπινο».

Για τον λόγο που δεν έκανε παιδιά: «Δεν νιώθω μισός άνθρωπος που δεν έχω παιδί. Εμένα δεν μου γεννήθηκε έντονα η ανάγκη. Τα παιδιά είναι σαν την τηλεόραση, μεγενθύνουν αυτό που υπάρχει ήδη. Τα παιδιά δεν επιλέγουν να έρθουν σε αυτόν τον κόσμο, οι γονείς έχουν ευθύνη».

Η Γιώτα Νέγκα αποκάλυψε ότι δεν είναι μόνη της αυτήν την περίοδο. «Είμαι μια χαρά» είπε χαρακτηριστικά.