Γιώτα Νέγκα: «Μπορεί να κάνω σύμφωνο συμβίωσης»
Πρωινές εκπομπές

Γιώτα Νέγκα: «Μπορεί να κάνω σύμφωνο συμβίωσης»

Γιώτα Νέγκα: «Μπορεί να κάνω σύμφωνο συμβίωσης»

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τις κακές συμπεριφορές στον χώρο της

Για το κίνημα #metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που δεν συμβαίνουν μόνο στο θέατρο μίλησε η Γιώτα Νέγκα, η οποία αναφέρθηκε και στο θέμα του γάμου που έχει κλείσει για εκείνη.

«Φυσικά και δεν συμβαίνει μόνο στο θέατρο. Απόδειξη ότι και πριν είχαμε κάποια δείγματα και στον αθλητισμό. Όλοι ξέρουμε ότι όπου υπάρχει παιχνίδι εξουσίας, υπάρχουν και κάποιοι χαρακτήρες που δεν μπορούν να το διαχειριστούν με τον κανονικό τρόπο. Δόξα τω Θεώ ανοίγουν τα στόματα. Αυτό είναι μέσα στο γκρίζο του γεγονότος το θετικό στοιχείο.

Δεν έχω βιώσει ιδιαίτερα στο μέγεθος που αναφέρεις, αλλά αγένειες και πληγώματα όπως όλοι. Μας έχουν αναφέρει κάποια πράγματα κι εμένα προσωπικά. Δεν υπήρχε κάτω από αυτό η διάθεση της δημοσιοποίησης. Υπήρχε η ανάγκη να εκφραστεί και να βγει από μέσα τους εντελώς ανθρώπινα και συναδελφικά» είπε μεταξύ άλλων η Γιώτα Νέγκα στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου και τη «Super Κατερίνα».

Για τον αν έχει πετύχει τον στόχο της στην προσωπική της ζωή, απάντησε: «Νομίζω πως κάθε μέρα είμαι και πιο κοντά στον στόχο μου που είναι η ηρεμία, η γαλήνη και το μαζί. Το λέω το σ’ αγαπώ. Το είπα πρόσφατα. Δεν έχω ψάξει ποτέ κινητό. Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος. Ίσως κάποια στιγμή μπορεί να κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει η κάθε μέρα και οι εμπειρίες».