Γιώτα Τσιμπρικίδου: «Είχα ζοριστεί από την υπερέκθεση. Ήταν κόντρα ρόλος»
Νέα

Γιώτα Τσιμπρικίδου: «Είχα ζοριστεί από την υπερέκθεση. Ήταν κόντρα ρόλος»

Γιώτα Τσιμπρικίδου: «Είχα ζοριστεί από την υπερέκθεση. Ήταν κόντρα ρόλος»

Η ραδιοφωνικής παραγωγής εξομολογήθηκε τα όσα έζησε όταν βρέθηκε ακόμα και στο τιμόνι του «Πρωινού καφέ»

Για την τηλεοπτική της διαδρομή, η οποία τη ζόρισε, μίλησε η Γιώτα Τσιμπρικίδου, στην καμερα της εκπομπής «Πρωϊαν σε είδον, την μεσημβρίαν»

«Καμιά φορά οι φίλοι μού κάνουν πλάκα και μου λένε ότι “η δική σου φωνή έχει περάσει στο dna μας” γιατί με ακούνε τόσα πολλά χρόνια μέσα από ένα κανάλι, στο STAR προφανώς που βρίσκομαι εκεί πάνω από 17 χρόνια. Θυμάμαι , όταν είχα ολοκληρώσει τη συνεργασία με τον ΑΝΤ1 που έκανα εκεί μια εκπομπή υγείας και μετά αντικατάσταση στον Πρωινό Καφέ, είχα ζοριστεί από την υπερέκθεση και από αυτό που δεν ήξερα ακριβώς εάν μου ταίριαζε», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Η αντικατάσταση στον Πρωινό Καφέ ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία και επίσης ήταν για μένα κάτι πολύ ξένο. Καμιά φορά όμως έρχονται κάποιες ευκαιρίες και σου χτυπάνε την πόρτα όταν είσαι μικρός σε ηλικία. Ούτε μπορείς να αλλάξεις την ευκαιρία ούτε μπορείς να αλλάξεις και το timing».

«Μακάρι να μπορούσαμε με την ματιά ωριμότερου ανθρώπου να κρίνουμε αυτά. Κρατάω την εμπειρία, το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι με εμπιστεύθηκαν για κάτι που ήταν πολύ μεγάλο για εκείνη την εποχή με πολύ υψηλή τηλεθέαση αλλά για εμένα ήταν κόντρα ρόλος» πρόσθεσε.