Γλυκά Νερά: «Οι γιαγιάδες της μικρής Λυδίας όταν συναντήθηκαν έκλαιγαν για ώρα μαζί»
Κοινωνία

Γλυκά Νερά: «Οι γιαγιάδες της μικρής Λυδίας όταν συναντήθηκαν έκλαιγαν για ώρα μαζί»

Γλυκά Νερά: «Οι γιαγιάδες της μικρής Λυδίας όταν συναντήθηκαν έκλαιγαν για ώρα μαζί»

Στην Αλόννησο κάνει μια νέα αρχή η 11μηνών Λυδία. Η κόρη της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, βρίσκεται πια με την οικογένεια της μητέρας της στο νησί των Σποράδων και η τοπική κοινωνία έχει ανοίξει μια μεγάλη αγκαλιά για εκείνη.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής σύνταξης του thenewspaper, Δημήτρης Μαρέδης στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Από σήμερα οι γονείς της Καρολάιν καλούνται να καλύψουν το κενό της κόρης τους. Και η κυρία Σουζάνα είναι αυτή που θα καθοδηγήσει τη μικρή Λυδία στα πρώτα της βήματα».

Αναφερόμενος στη συνάντηση της μητέρας της Καρολάιν με τη μητέρα του καθ’ ομολογίαν δράστη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ανέφερε: «Ήταν μια πολύ φορτισμένη στιγμή. Ήταν μια δύσκολη στιγμή για τη μητέρα της Καρολάιν να αντικρίζει τη μητέρα του ανθρώπου που σκότωσε το παιδί της. Οι δυο γυναίκες έκλαιγαν για αρκετή ώρα. Τα μόνα λόγια που είπαν ήταν για τη μικρή Λυδία. Η μητέρα του πιλότου την ενημέρωσε για τη διατροφή και τα θέματα υγείας και η κυρία Σουζάνα επανέλαβε πως ανά πάσα ώρα και στιγμή θα μπορούν να βλέπουν στην Αλόννησο το παιδί».

Πρόθεση της οικογένειας της Καρολάιν, η οποία πήρε και την προσωρινή επιμέλεια του μωρού είναι να επιτρέψει στην οικογένεια του δράστη – με την οποία υπάρχουν καλές σχέσεις- να βλέπει τη μικρή Λυδία στην Αλόννησο όποτε επιθυμούν, ακόμη και πέρα των ημερών και των ωρών που ορίζει η Εισαγγελία Ανηλίκων.

Τέλος, επιθυμία της οικογένειας είναι να μπει σιγά σιγά σε ρυθμούς κανονικότητας και να απομακρυνθούν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι από κοντά τους, ώστε να ξεκινήσει ομαλά η νέα ζωή της ταλαιπωρημένης Λυδίας στο νησί.

https://streamable.com/7fkmyn