Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν – «Στα μάτια της μικρής Λυδίας θα βλέπω κάθε μέρα την κόρη μου»
Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν – «Στα μάτια της μικρής Λυδίας θα βλέπω κάθε μέρα την κόρη μου»

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν – «Στα μάτια της μικρής Λυδίας θα βλέπω κάθε μέρα την κόρη μου»

Τα συγκινητικά λόγια της

Συνεχίζονται οι εξελίξεις με την  υπόθεση στα Γλυκά Νερά, καθώς χθες βγήκε η απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Το 11 μηνών βρέφος που ήταν μπροστά στη δολοφονία της μητέρας του Καρολάιν, από τον σύζυγό της και πατέρα της μικρής, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο οδηγείται προσωρινά στην Αλόννησο, όπου θα μείνει με τη μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας.

Ο διευθυντής σύνταξης του thenewspaper.gr, Δημήτρης Μαρέλης μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την αντίδραση της μητέρας της Καρολάιν, Σούζαν και τα πρώτα λόγια της.

«Το κλίμα στην Αλόννησο είναι θετικό και οι κάτοικοι περιμένουν να ανοίξουν μια μεγάλη αγκαλιά για να υποδεχθούν τη μικρή Λυδία. Αυτήν την ώρα γίνεται η διαδικασία. Χθες στις 5 το απόγευμα έφθασε η μητέρα της Καρολάιν με το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του Βόλου. Εκεί την περίμενε ο δικηγόρος της οικογένειας, ο κ. Χαρμάνης προκειμένου να τη μεταφέρει στο γραφείο του και έπειτα να φύγει για την Αθήνα. Μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση της επιμέλειας, εκείνη ξέσπασε σε λυγμούς και είπε ότι αν οι γονείς του δολοφόνου θέλουν να βλέπουν περισσότερες ώρες το παιδί, μπορούν να το κάνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Όπως αναφέρθηκε ανάμεσα στις δυο οικογένειες υπάρχει καλό κλίμα και συνεννόηση, γι’ αυτό και δεν υπήρξε και κάποια ένσταση στην απόφαση της επιμέλειας. Το ζευγάρι είχε επιλέξει να ζει πιο απομονωμένα, αλλά η οικογένεια του Μπάμπη δεν είχαν δει καλά καλά το εγγονάκι, ενώ οι γονείς της Καρολάιν είχαν δει τη Λυδία σε ηλικία μόλις τριών μηνών, όταν το ζευγάρι είχε πάει για διακοπές στην Αλόννησο.

Ακόμη, έγινε γνωστό πως η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ήταν για έξι χρόνια εκπαιδευτικός στην Αλόννησο, όπου ο γιος της γνώρισε και την Καρολάιν.

Φθάνοντας στον Βόλο η μητέρα της Καρολάιν αγκάλιασε τον δικηγόρο της και συγκλόνισε με τα πρώτα λόγια της: «Στα μάτια της μικρής Λυδίας θα βλέπω κάθε μέρα της Καρολάιν μου, άλλωστε της μοιάζει πολύ».

https://streamable.com/zoyi0e

Ακόμη, στην βρετανική εφημερίδα Sun έδωσε συνέντευξη και ο πατέρας της Κάρολαϊν. Ο Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος θρηνεί για τον χαμό της 20χρονης κόρης του ξέσπασε λέγοντας:

«Όταν το πληροφορήθηκα αργότερα, λυπήθηκα που δεν το ήξερα όταν τον είχα ακόμη μπροστά μου. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα με όπλο και θα είχα δεχτεί πρόθυμα τις συνέπειες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μπήκε μέσα στο στήθος μου και να μου έσφιξε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

https://streamable.com/zbq3fw