GNTM 4: Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης είχε «γεύση» έρωτα και καλοκαιριού – Τα ζευγάρια που ξεχώρισαν
Reality TV

GNTM 4: Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης είχε «γεύση» έρωτα και καλοκαιριού – Τα ζευγάρια που ξεχώρισαν

GNTM 4: Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης είχε «γεύση» έρωτα και καλοκαιριού – Τα ζευγάρια που ξεχώρισαν

Κάποιοι τα βρήκαν σκούρα, άλλοι ήρθαν πολύ πιο κοντά από ότι περιμέναμε!

Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 4 είναι γεγονός, με τους 20 διεκδικητές του φετινού τίτλου να φτάνουν με τις βαλίτσες τους στην ταράτσα ενός θερινού σινεμά και γίνονται θεατές, μαζί με τους τέσσερις κριτές, Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον coach τους, Γιώργο Καράβα, ενός μαγικού κλιπ.

Ο Γιώργος Καράβας και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, αναπαρηστούσαν σε ένα κινηματογραφικό reference, τη λαχτάρα της ανθρώπινης επαφής, που τόσο στέρησε η εποχή του COVID-19.

Σε μια από τις πιο διαδραστικές δοκιμασίες αποχώρησης, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να έρθουν ξαφνικά πολύ κοντά, να ξεπεράσουν ταμπού και συστολές και να εκφράσουν τον ρομαντισμό του νεανικού έρωτα.

Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, χωρίστηκαν σε ζευγάρια, ανδρών γυναικών, αλλά και του ίδιου φύλου και προσπάθησαν να αποδείξουν, με τις μοντελικές πόζες και την υποκριτική τους ικανότητα, πως δεν είναι τυχαία στους top20, καθώς φωτογραφίζονται στο φακό του Κοσμά Κουμιανού.

Τα ζευγάρια της δοκιμασίας

Η Ειρήνη, η οποία είναι το golden pass της φετινής σεζόν, είχε την ευκαιρία να επιλέξει τον παρτενέρ της, ο οποίος ήταν ο Ναπολέων.

Στη συνέχεια, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε ότι η Ειρήνη θα επιλέξει το άτομο που θα πάρει τη θέση της, ενώ το ίδιο έπρεπε να κάνει και ο Ναπολέων. Η Όλγα και ο Αγγαίος ανέβηκαν στο σερ και τα πήγαν καλύτερα από τους προηγούμενους.

Επόμενοι ήταν οι Στέλλα με τον Γιάννη, με το ζευγάρι να μην είναι ιδιαίτερα αισθησιακό και την ίδια να δηλώνει ότι ο παρτενέρ της δεν της αρέσει ως μοντέλο.

Η σειρά ήταν για τη Μελίνα και τη Ραφαέλα. Τα δύο κορίτσια είχαν συζητήσει αυτήν την εξέλιξη μεταξύ τους και οι συμπαίκτες τους τους έκαναν τη χάρη να τις βάλουν μαζί. «Είναι το πρώτο ζευγάρι που έβγαλε στοργή», είπε ο Γιώργος Καράβας.

Οι δυο τους επέλεξαν την Αγάπη και τον Στυλιανό για να ανέβουν στο σετ. Το ζευγάρι είχε αμηχανία και δεν άφησε ικανοποιημένους τους κριτές.

Η Ιωάννα και ο Θοδωρής ήταν οι δύο παίκτες που επέλεξαν η Αγάπη και ο Στυλιανός, με τον Θοδωρή να είναι αρνητικός με το όλο σκηνικό, εξ’ αρχής. Ο Θοδωρής προσπάθησε να βγάλει συναίσθημα, ωστόσο η Ιωάννα ήταν μαζεμένη και σφυγμένη.

Επόμενοι στη σειρά ήταν η Κυβέλη και ο Ηλίας. «Νιώθω ότι έχω έρθει στην Επίδαυρο και βλέπω τραγωδία μπροστά μου», είπε ο Δημήτρης Σκουλός βλέποντας το ζευγάρι.

Ο Κωνσταντίνος και ο Ντίνος επιλέχθηκαν από τους συμπαίκτες τους για να φωτογραφηθούν. Τα δύο αγόρια από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασαν κριτές και παίκτες και πήραν το χειροκρότημα.

Ο Ντίνος επέλεξε τον Βασίλη και ο Κωνσταντίνος τη Μαρία για να γίνουν το επόμενο ζευγάρι της φωτογράφισης.

Άννα και Θάνος ανέβηκαν στη σκηνή και προκάλεσαν τον ενθουσιαμό της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Δημήτρη Σκουλού.

[glomex-player playlistid=”v-celndqurcldt-se”