GNTM 4: Σκληρά λόγια από τους κριτές – Ο νέος κανόνας και ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε
Reality TV

GNTM 4: Σκληρά λόγια από τους κριτές – Ο νέος κανόνας και ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε

GNTM 4: Σκληρά λόγια από τους κριτές – Ο νέος κανόνας και ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε

Το πρώτο πλατό της σεζόν επεφύλασσε κατσάδα και εκπλήξεις για τα 20 επίδοξα μοντέλα

Στο πρώτο πλατό του GNTM 4 της χρονιάς εμφανίστηκαν οι 20 διαγωνιζόμενοι, το οποίο είχε στηθεί στον κήπο της παλιάς βίλας του διαγωνισμού, εκεί όπου θα μεταφερθούν οι 19 παίκτες, μετά την αποψινή αποχώρηση.

Ο Άγγελος Μπράτης, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός υποδέχτηκαν τα επίδοξα μοντέλα και μετά τις συστάσεις, ξεκίνησαν κατευθείαν την κριτική τους για τη δοκιμασία αποχώρησης και τις φωτογραφίες που έβλεπαν μπροστά τους.

Η Όλγα και ο Αγγαίος ήταν οι πρώτοι που είδαν τη φωτογραφία τους, με τον κόσμο να μένει άφωνος με την εικόνα, ενώ η Κυβέλη και ο Ηλίας δεν άφησαν ικανοποιημένους τους κριτές και το κατάλαβαν βλέποντας το στιγμιότυπο. «Νερόβραστη» την χαρακτήρισε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ενώ για τη Ζενεβιέβ η αγνότητα την αφήνει παντελώς αδιάφορη. «Σοβαρευτείτε», είπε σε αυστηρούς τόνους η κριτής.

https://streamable.com/bgybvn

Στη φωτογραφία της Μαρίας και του Βασίλη η Ζενεβιέβ υπενθύμισε στους παίκτες ότι ο φωτογράφος είπε ότι «οριακά δεν συμπαθιούνται». Η ίδια απογοητεύτηκε από το σετ τους, όμως το ζητούμενο την άφησε… ερωτευμένη. «Μοιάζεις με κατακτητής», είπε στον Βασίλη ο Δημήτρης Σκουλός, ενώ εξαιρετικά σχόλια πήραν και οι δύο από τον Άγγελο Μπράτη.

Ο Δημήτρης Σκουλός σόκαρε την Άννα και τον Θάνο με το σχόλιό του. «Είναι το ζευγάρι με το μεγαλύτερο πρόβλημα», είπε και ξεκαθάρισε ότι ο φωτογράφος δεν ήξερε ποια φωτογραφία να διαλέξει. «Ο Κοσμάς μας ρώτησε αν είστε πραγματικό ζευγάρι», πρόσθεσε ο Άγγελος Μπράτης.

Η Στέλλα και ο Γιάννης δεν ικανοποίησαν. «Δεν θέλω να ερωτευτώ ποτέ μου αν είναι έτσι. Στέλλα ήσουν εντελώς χαμένη στο σετ. Δεν βλέπω τον έρωτα πουθενά», είπε ο Άγγελος Μπράτης. «Μου περνάει απαρατήρητη, μου είναι αδιάφορη», σχολίασε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η Μελίνα και η Ραφαέλα πήραν θέση μπροστά στους κριτές αλλά αυτό που είδαν δεν τους άρεσε. «Για εμένα η εικόνα έχει προβλήματα. Η Μελίνα έχει το συναίσθημα που ήθελα να δω, η Ραφαέλα δεν το βγάζει», είπε η Ισμήνη, ενώ η Ζενεβιέβ πετάχτηκε για να διαφωνήσει.

Όσον αφορά στην Ιωάννα και τον Θοδωρή, δήλωσαν ότι είχαν άγχος. «Η Ιωάννα τρεμοσβήνει, ο Θοδωρής ένα πάθος το βγάζει», είπε η Ζενεβιέβ. «Ο άνθρωπος σε κυνηγούσε», της τόνισε ο Δημήτρης Σκουλός. «Είναι μια πολύ δύναμη εικόνα», πρόσθεσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Σχετικά με τη φωτογραφία των δύο αγοριών, του Ντίνου και του Κωνσταντίνου, ο Δημήτρης Σκουλός δήλωσε ότι «είναι ό,τι πιο ερωτευμένο έχω δει».  Η Ζενεβιέβ Μαζαρί τους αποθέωσε και τελικά πήραν το χειροκρότημα όλων.

Η φωτογραφία του Στυλιανού και της Αγάπης άρεσε στον Άγγελο Μπράτη, ενώ η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ήλπιζε να μην ήταν μπροστά στο σετ.

Η Ειρήνη και ο Ναπολέων προβλημάτισαν τους κριτές στο σετ, όμως η φωτογραφία που κατέληξε μπροστά τους, άρεσε.

https://streamable.com/qdvkoy

Όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Σκουλός στο τέλος της διαδικασίας, στα χέρια του είχε δύο φωτογραφίες παιδιών, εκ των οποίων ο ένας θα παρέμενε στο σπίτι και ο άλλος θα αποχαιρετούσε. Αυτόν που θα επέλεγαν οι συμπαίκτες του θα ήταν εκείνος που θα «σωθεί» και θα συνεχίσει να βρίσκεται στον διαγωνισμό.

«Φέτος θέλουμε να σας δώσουμε λόγο», είπε στα μοντέλα ο φωτογράφος.

Οι παίκτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτήν την εξέλιξη και κοιτάζονταν με απορία μεταξύ τους.

Πρώτη φωτογραφία ήταν αυτή της Άννας και του Θάνου, με την Άννα να παίρνει το κλειδί της βίλας. Οι δύο τελευταίες φωτογραφίες ήταν αυτή της Στέλλας με τον Γιάννη και του Θοδωρή με της Ιωάννας.

Οι παίκτες ψήφισαν να παραμείνει στο GNTM η Στέλλα με τον Γιάννη, ενώ από το άλλο ζευγάρι αυτός που αποχώρησε ήταν η Ιωάννα.

https://streamable.com/nnxe5d