GNTM 4: Σοκ με το σπίτι που έμειναν το πρώτο βράδυ τα μοντέλα – Τη βιλα που ξέρετε να την ξεχάσετε
Reality TV

GNTM 4: Σοκ με το σπίτι που έμειναν το πρώτο βράδυ τα μοντέλα – Τη βιλα που ξέρετε να την ξεχάσετε

GNTM 4: Σοκ με το σπίτι που έμειναν το πρώτο βράδυ τα μοντέλα – Τη βιλα που ξέρετε να την ξεχάσετε

Φρίκαραν οι διαγωνιζόμενοι, ωστόσο την επόμενη μέρα όλα... επέστρεψαν στη θέση τους

Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης ολοκληρώθηκε στο GNTM 4 και οι 20 διαγωνιζόμενοι πήραν τον δρόμο για το σπίτι.

Άπαντες περίμεναν να φτάσουν σε μια υπερπολυτελή βίλα, με πισίνα και όλες τις ανέσεις, όπως είχαν δει στους προηγούμενους κύκλους του reality μόδας, ωστόσο αυτό που αντίκρυσαν ήταν ένα μεγάλο loft, με 20 κρεβάτια σαν ράντζα σε κοινόχρηστο χώρο, μια κουζίνα, μπάνια κι ένα γυμναστήριο.

Ο coach των μοντέλων τους υποδέχτηκε στον χώρο και τους εξήγησε ότι κάπως έτσι είναι τα δωμάτιο που ζουν τα μοντέλα στην πραγματική ζωή.

«Βλέπω φάτσες γεμάτες απορία. Κοιτάνε δεξιά και αριστερά. Καλωσορίσατε στο σπίτι του GNTM 4. Στο σπίτι σας. Φέτος δημιουργήσαμε αυτόν εδώ τον χώρο με σκοπό να σας παρέχει όλες τις ανέσεις. Δεν του λείπει τίποτα. Αυτή η επιλογή έγινε πάντα με γνώμονα τον ρεαλισμό στον χώρο μας. Έχετε την τύχη να μένετε σε μια λοφτάρα. Έχει γυμναστήριο, κουζίνα, μπάνια και κρεβάτια», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

Οι διαγωνιζόμενοι άφωνοι προσπαθούσαν να συνηθίσουν τον χώρο που θα μένουν, με κάποιες κοπέλες να αντιδρούν άσχημα και να δηλώνουν ότι θα αποχωρήσουν από το GNTM 4 αν συνεχίσουν να μένουν εκεί, όπως για παράδειγμα η Κυβέλη. «Ο καθένας έχει τα όριά του και βάζουμε μπροστά την ψυχική υγεία», είπε μεταξύ άλλων το μελαχρινό μοντέλο.

Αρνητική αντίδραση είχε και το golden pass, η Ειρήνη Λεμπέση, η οποία είπε σε συμπαίκτριά της ότι αν ήθελε ρεαλισμό η παραγωγή θα έπρεπε να βάλει και ρεαλιστικά μοντέλα, υποτιμώντας τους συμπαίκτες της.

Την επόμενη ημέρα, οι 20 παίκτες βρέθηκαν στον κήπο της παλιάς βίλας του GNTM, εκεί όπου τους περίμεναν οι τέσσερις κριτές. Ο Δημήτρης Σκουλός με το κλειδί στο χέρι ανακοίνωσε ότι οι 19 που θα παραμείνουν, θα μετακομίσουν στο κανονικό σπίτι.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ωστόσο απασφάλισε, θέλοντας να επαναφέρει στην πραγματικότητα εκείνους που αντέδρασαν με το πρώτο σπίτι.