GNTM: Αυτός είναι ο τρίτος κριτής που υπέγραψε – Τι ισχύει για Στέλιο Κουδουνάρη και Λάκη Γαβαλά
Νέα

GNTM: Αυτός είναι ο τρίτος κριτής που υπέγραψε – Τι ισχύει για Στέλιο Κουδουνάρη και Λάκη Γαβαλά

GNTM: Αυτός είναι ο τρίτος κριτής που υπέγραψε – Τι ισχύει για Στέλιο Κουδουνάρη και Λάκη Γαβαλά

Όσα αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στη «Super Κατερίνα» και τι δήλωσε ο Γιώργος Καράβας

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται ανακοινώσεις από το κανάλι του Star για το GNTM και την έναρξη των γυρισμάτων και όπως όλα δείχνουν, η παραγωγή έχει καταλήξει στο νέο team που θα πάρει θέσει τη νέα σεζόν στην κριτική επιτροπή και όχι μόνο.

Η Βίκυ Καγιά φυσικά θα είναι επικεφαλής, ενώ παραμένει στον διαγωνισμό και ο Γιώργος Καράβας, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί ποια θέση θα αναλάβει.

Το γνωστό μοντέλο, μίλησε στη «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκου και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «έχουν γίνει πολλά δοκισματικά, έχει περάσει πολύς κόσμος και θα δούμε στην ανακοίνωση ποιος θα είναι και σε ποια θέση. Δεν γνωρίζω τις επιλογές, παραμένει έκπληξη και για εμένα στο το θα αντικρύσω όταν ξεκινήσουν τα γυρίσματα».

«Πρότεινα 2-3 άτομα, τα οποία ήταν ίδια με αυτά που είχε πει και η Βίκυ. Όταν κινήσει στον ίδιο χώρο με συγκεκριμένους ανθρώπους, λίγο πολύ οι προτάσεις συμπίπτουν. Ο Κουδουνάρης και ο Γαβαλάς δεν έχουν περάσει από δοκιμαστικά», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου πήρε τον λόγο και αποκάλυψε τον 3ο κριτή. Όπως είπε, αυτός είναι ο Τάσος Σοφρωνίου, ο οποίος στο πρώτο GNTM είχε τη θέση του Γιώργου Καράβα. Σύμφωνα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος μίλησε μαζί του πριν από μία εβδομάδα, οι δύο πλευρές δεν τα είχαν βρει, ωστόσο σύμφωνα με τη δημοσιογράφος, ο γνωστός στιλίστας έχει υπογράψει.

Από εκεί και πέρα, στη θέση του 4ου κριτή θα είναι μια γυναίκα, σχεδιάστρια, η οποία ζει στο εξωτερικό, είναι μικρή σε ηλικία, θα μείνει για κάποιο διάστημα στην Ελλάδα και στη συνέχεια θα υπάρχουν και πολλά guest ονόματα.