GNTM: Ποιο πρόσωπο προσέγγισαν για το GNTM πριν από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου 
Reality TV

GNTM: Ποιο πρόσωπο προσέγγισαν για το GNTM πριν από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου 

GNTM: Ποιο πρόσωπο προσέγγισαν για το GNTM πριν από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου 

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day

Μπορεί η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να είναι το νέο πρόσωπο που θα δούμε στον επόμενο κύκλο του GNTM, ωστόσο, δεν ήταν η μόνη που προσέγγισε η παραγωγή του επιτυχημένου ριάλιτι. Όπως έγινε γνωστό το διάσημο μοντέλο έρχεται με αέρα Λος Άντζελες για να καλύψει το κενό μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά και μπαίνει αποφασιστικά στην ομάδα των κριτών που απαρτίζεται από τους: Δημήτρης Σκουλό, Άγγελο Μπράτη και Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Το πρωί της Πέμπτης, όμως η εκπομπή Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψαν ότι η παραγωγή του GNTM είχε προσεγγίσει μια πολύ σημαντική προσωπικότητα γι’ αυτήν τη θέση, αλλά η συνεργασία δεν μπόρεσε να γίνει. Ο λόγος για τη Σάντυ Αρμένη, η οποία τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην Αμερική με βάση τη Νέα Υόρκη ως fashion director.

«Όταν πριν από δέκα χρόνια πήγε στην Αμερική, η ίδια ξεκίνησε να εργάζεται ως πωλήτρια στο μαγαζί της Πατρίτσια Φιλντ και σιγά – σιγά κατάφερε να δημιουργήσει με τον σύζυγό της ένα μεγάλο γραφείο, που υπογράφουν τα εξώφυλλα του Bazaar και της Vogue», ανέφερε χαρακτηριστικά  η Σταματίνα Τσιμτσιλή που τη γνωρίζει καλά.

Και συνέχισε: «Η Σάντυ Αρμένη ενθουσιάστηκε με την ιδέα του Greece’s Next Top Model, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να φύγει από την Αμερική. Επίσης, είναι ένας άνθρωπος που δεν της αρέσει να εκτίθεται, αλλά προτιμά να βρίσκεται backstage. Αυτοί είναι οι λόγοι που οι συζητήσεις της με το Star δεν καρποφόρησαν».

Οι πληροφορίες του Znews λένε πως το όνομα αυτό είχε ακουστεί για τη θέση της coach και όχι για την κριτική επιτροπή.

https://streamable.com/gfpz11