Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι αγένεια αυτό το πράγμα που γίνεται»
Πρωινές εκπομπές

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι αγένεια αυτό το πράγμα που γίνεται»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι αγένεια αυτό το πράγμα που γίνεται»

Θα αναλάβει τελικά πρωινή εκπομπή την επόμενη σεζόν;

Έντονη φημολογία υπάρχει το τελευταίο διάστημα γύρω από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το ενδεχόμενο να αναλάβει την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής, απάντησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη για αυτό το ενδεχόμενο και ξεκαθαρισε ότι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με το κανάλι.

«Είναι αγένεια αυτό το πράγμα που γίνεται για τον Γιώργο Λιάγκα. Δε το κάνω ούτε από θέμα κολλητιλικίου ή ο,τιδήποτε άλλο, το κάνω από επαγγελματικό σεβασμό. Με τον Γιώργο έχουμε μια σχέση απλή. Είναι όμως αγένεια όταν ο άνθρωπος αυτός είναι στην ώρα του και τη δουλειά του, και δουλεύουν άνθρωποι και υπάρχει μια ομάδα από ανθρώπους που εργάζονται και παίρνουν χρήματα από εκεί και πάνε και καλά όπως πάει το Πρωινό, να ακούγεται αυτό το πράγμα.

Το θεωρώ πολύ μεγάλη αγένεια και δεν υπάρχει λόγος να το ξανασυζητήσουμε. Ούτε εγώ έχω συζητήσει με κανέναν για πρωινό. Είναι πάρα πολύ κακό αυτό που κάνουν. Δε θα ήθελα να συμβαίνει σε μένα, οπότε, δε θα ήθελα να συμβαίνει και σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Στα καλά καθούμενα εκεί που πάει στα δουλειά του, να του λένε ότι του χρόνου δε θα είσαι. Αν θα είναι ή δε θα είναι, θα μιλήσει με το κανάλι και στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσουν τι θα γίνει και τι θα αλλάξει. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για πρωινό μέχρι τώρα» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.